_* sem presenečen nad italijani, Balotelli je pa težek car...odlična igra
_* sem v sredo izpadel idiot, ker sem idiot...šel sem iz službe s kolesom in ga parkiram pred Kikom v katerega sem šel za neke pasje igrače, in se dobim z Emanuelo, potem pa še kupiva pico v Mercatorju in greva v avto, domov k meni potem pa na Ptuj. In zvečer tam ob 00.00 pogledam telefon: kje je tvoj MTB, sms od fotra. In jaz sam: FUUUUUUUUUUUUUUUUUUU*K, pred trgovino je ostal. In to je MTB vredn nov bil 1200 evrov, in tisti kraj ni ravno da puščaš kolesa sredi mesta. Foter gre po njega, jaz pa sam "spi*den je", foter kliče: "naslednjič malo mozag uporabljaj".
Hvala ku*cu, včasih sem prehiter

_* grem danes na Nizozemsko, se zelo veselim...upam da grem za 2 dni v Amsterdam se malo furat z bajkom po njem
_* sporočam floribundi da sva šla na pico v Spuhljo, and it was good, good
_* sva včeraj naredila prvič pico iz pečice, in je bila res njam...tako da znam zdaj že nekaj stvari skuhat. Cilj je da bi znal skuhati vsaj ene 30 jedi, do konca kariere mi bo že uspelo.
_* sem bral Cosmopolitan včeraj, tista neka pisma od žensk...fak kakšne bičez ste ženske drug do druge, resno!? Ukradle bi takoj moža od BF, ona je bedna...on je bog. Da o 1000 načinih kako zadovoljiti moškega niti ne govorim, ker saj veste to da mu porineš prst v rit in poližeš je ful rajcig, uh

_* je od njene sestre fant kosil in povozil Galaxy Aca ki ga je zdrobilo...in vse kar mi je šlo po glavi je: Samsung Galaxy Ace is a good phone, but: will it blend?
_* sem bil včeraj prvič na Lentu, in je bilo res kul...ful ljudi, dobra hrana, en dober rock band in pa 1mm, 1mm sem zgrešil. FUUUUUUUUUUUUUU
_* sem ponosen nanjo, postavila je cilj in ga je premagala.
_* kul punca, in prvič bom nekoga pogrešal ko bom šel nekam.