Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

_* je vroče, prevroče, svinjsko vroče

_* sem presenečen nad italijani, Balotelli je pa težek car...odlična igra

_* sem v sredo izpadel idiot, ker sem idiot...šel sem iz službe s kolesom in ga parkiram pred Kikom v katerega sem šel za neke pasje igrače, in se dobim z Emanuelo, potem pa še kupiva pico v Mercatorju in greva v avto, domov k meni potem pa na Ptuj. In zvečer tam ob 00.00 pogledam telefon: kje je tvoj MTB, sms od fotra. In jaz sam: FUUUUUUUUUUUUUUUUUUU*K, pred trgovino je ostal. In to je MTB vredn nov bil 1200 evrov, in tisti kraj ni ravno da puščaš kolesa sredi mesta. Foter gre po njega, jaz pa sam "spi*den je", foter kliče: "naslednjič malo mozag uporabljaj".
Hvala ku*cu, včasih sem prehiter :D

_* grem danes na Nizozemsko, se zelo veselim...upam da grem za 2 dni v Amsterdam se malo furat z bajkom po njem

_* sporočam floribundi da sva šla na pico v Spuhljo, and it was good, good

_* sva včeraj naredila prvič pico iz pečice, in je bila res njam...tako da znam zdaj že nekaj stvari skuhat. Cilj je da bi znal skuhati vsaj ene 30 jedi, do konca kariere mi bo že uspelo.

_* sem bral Cosmopolitan včeraj, tista neka pisma od žensk...fak kakšne bičez ste ženske drug do druge, resno!? Ukradle bi takoj moža od BF, ona je bedna...on je bog. Da o 1000 načinih kako zadovoljiti moškega niti ne govorim, ker saj veste to da mu porineš prst v rit in poližeš je ful rajcig, uh :lol:

_* je od njene sestre fant kosil in povozil Galaxy Aca ki ga je zdrobilo...in vse kar mi je šlo po glavi je: Samsung Galaxy Ace is a good phone, but: will it blend?

_* sem bil včeraj prvič na Lentu, in je bilo res kul...ful ljudi, dobra hrana, en dober rock band in pa 1mm, 1mm sem zgrešil. FUUUUUUUUUUUUUU

_* sem ponosen nanjo, postavila je cilj in ga je premagala.

_* kul punca, in prvič bom nekoga pogrešal ko bom šel nekam.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

*sem si naredila zdaj eno tako fino solatko, njam njam njam :)
*sva se s sodelavko zadnjič pogovarjale kako bomo trošile denar in je beseda nanesla na razprodaje in kar naenkrat se en sodelavc oglas, kdaj pa bodo in a bojo razprodaje tudi za čevlje? in potem se čez 10 minut oglasi drugi sodelavec z istim vprašanjem :lol:
*se mi račun zelo tanjša in tanjša, sam moram zdržat še en teden, pol bo pa kmalu plačka. :)
*mi je naravnost smešno kako eni tipi jokajo, da nimajo punce in da ga nobena ne mara, a da bi pa sam kaj naredil na tem področju to pa ne. ja pol pa jokaj še naprej.
*me ubija to vstajanje sredi noči.
*namakam noge v lavorju
*se že veselim naslednjega vikenda, upam da bo noro fajn :)
*mi je rekel, da če sem jaz šefica pol me mora ubogati. no fajn, vsaj nekdo :D
"Life's a journey, not a destination."
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- Da se zadnje čase čisto preveč dogaja. En kup novih ljudi, en kup čisto naključnih žurk, načrtov...
- Mi je bilo včeraj prav ogabno, kako so se eni tipi obnašali. Jih kolegica vpraša, če imajo punce, pa se vsi nekaj izmikajo in kao, da je zakomplicirano. Ja no, ne, kot sem kasneje zvedela, le ni tako zelo zakomplicirano. Noseča punca doma je pa res čisto preprost status za razložit :roll: :roll:
- Grem kr v Indijo za 3 mesece :D Oziroma tam okoli, Indije bo verjetno "samo" 2 meseca. Heh, veliko bolj lahko uživam v poletju, sedaj ko vem, da ga ne bo pokvarila zima, ker še pred koledarskim koncem jeseni greeeem...
- No evo, pa bom prvič v življenju za novo leto na toplem.
- Pravilo za letošnje potovanje: nobenih načrtov. Sam to, da grem verjetno na tečaj meditacije v mesto, kjer je drevo, pod katerim je Buda dosegel nirvano, in pa 3. marca moram biti v Mumbaju za let nazaj. Vmes pa...
- Prvi del potovanja bo pa itak čisti odklop. En kup starih templjev, vasic, nasadov čajevca, narodnih parkov, ki jih bom imela samo zase. Bangladeš je zakon :cool:
- jupiiiii
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

jaoooo kok je vrooooč :cry:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

sleci se... :P :P :P
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

pol bo pa teb vroč :P
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Priznam, da:
- imam že cel dan ventilator skoraj v glavo uperjen (skoraj). Da se ne prehladim. Blah. In ljudje, ki v tej vročini vlečejo pse po asfaltu in otroke v vozičkih so idioti.
-sem res vesela, da sva zadnjič obiskala profija na področju kinologije in komaj čakam, da začnem z delom,
-se imava super in še bolj super je to, da greva na dopust kmalu zatem, ko se vrne domov. Morje, počaasi prihajam :) Jaz že pišem svoj seznam stvari za zraven, računam to in ono, iščem ideje za izlete....,
-sem našla eno ql stran z art diy idejami in že žicam doma, da se mi prinese en okvir, ki ga bom predelala, da o škatlicah, cotah in kaveljčkih itd niti ne govorim,
-sem prelaufala razdaljo, o kateri sem sanjala komaj okrog decembra :) imela sem res super vzpodbudo, zdaj pa že laufam okrog v super cute novih cotah za tek. Volja je na višku, samo cilj si moram postaviti še višji, čeprav sem že za tega mislila, da bom potrebovala nekaj mesecev,
-se še ne zavedam, da bom diplomirala v roku enega meseca. Izpiti so za manooo, končno lahko rečem nič več :D (če ne štejem laufanja okrog za moj zadnji doprinos raziskavi),
-smo imeli včeraj rd na ranču, kjer sem v znak miru šla pobožat konja, ki me je (edini kadarkoli) vrgel s sebe. Še vedno je ena velika trma,
-enkrat mooooram iti na comic-con in vidcon. Ni druge. :)
-grem dalje obračat na glavo garažo za vse pripomočke, ki mi bodo prišli prav :)
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Mucka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mucka* »

*mi je neznosno vročeeeeeeee
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a arianna87 »

- da se vsakič ko pomislim kako mi je vroče, spomnim tistih dveh tednov pozimi (februarja?), ko je blo noro mrzlo in je tak zahrbtno pihalo....vsak dan sem premrznila do kosti čeprav sem bila oblečena kot medved. Brrr, mam že raje soparo in vročino.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Jaz pa zavidam zmrzovanje, kjerkoli že si, bi takoj zamenjala z vročino! :wink: Ne bi pa zamenjala za tele opičje zabave in vzvišene zvezdnike, ugh :? (+ hm, a Jay-Z nosi grde Hermesove natikače al zakaj je smešno :D sej če ima človek keš, še ne pomeni, da ima stil in da mora bit vsem všeč :wink: )

- da sem neki počasna danes, pa moram nujno dokončat delo, aaaa
- da bom jutri kar doma na hladnem
- da še dobro, da me nogomet ne zanima, bom vsaj čas prihranila za kaj bolj koristnega :D
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

buubbika napisal/-a:- Da je zenska takooo na fakof - lol :grinsevil:

kaj tisto desno zgoraj je tomaž domicelj??? :eek: :eek: :eek:
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

* hvala bogu nogometu, da je zdaj malo miru pred tipi
* sem prav lena ratala v tej vročini, še tečt se mi ne da več
* je stanje na moji bančni kartici kar v redu, tako da bo zdržala še naslednji vikend potem bo pa plača :)
* si nikoli ne kupujem alkohola, danes sem si pa privoščila pivo za žejo :D
* pogrešam družbo, kakršnokoli
* je blo kar v redu včeraj, spet sem slišala eno 'pohvalo' sam če ne bi tega že slišala kdaj od koga bi še verjela tej trditvi
* mi gre to vse skup na ku..., pa še vedno se vdam
* sem gledala za novo stanovanje in uf, zelo lepo stanovanje, samo s tako plačo ne bi mogla plačevat najemnine in se potem še preživeti čez mesec
"Life's a journey, not a destination."
Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a she-devil »

*da sem prej preživela uro na orbitreku (ali kot mu jaz pravim orbi-drek)
*da je super ampak sem se stopila
*sem šla potem pod mrzel tuš in se je samo slišalo: ugh..uf..ah..
*da sem bolj aktivno začela sodelovat z univerzo!! wiiiii
*so me že študenti zasipali z maili, če se lahko pogovorim s profesorjem haha :D
*sem jih kar vzela za svoje in se bom ful potrudila za njih :D
*da grem zdaj powerpointe delat
*aja pa me res zanima kje je buubbika, da ga žura z zvezdniki.. sicer ni vmes nobenega, ko mi je pri srcu pa dobro :P
Breakfast is my religion! (The Mask)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

jaz niti lojza ne prepoznam, ampak domiclja pa ni težko falit, ker je edini med negroti! :D :D :D
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

-nikoooli več ne grem zvečer laufat tja, kjer ni razsvetljave. Mačke skačejo iz koruze, psi šunjarsko priletijo ob ograji in me nalajajo. Nič več :) ,
-jeeeej, net ima :D :D :D
The world is as you are.
Zaklenjeno