Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

..Evelyn.. napisal/-a:-moj dečko je pretty awesome
-ne vem če si je primerno dajat tattooje poleti? :/

* moj dečko je tud awesome :D
* poletni tattoo - just do it! Samo odpade morje/plavanje za en mesec, pa celo poletje boš mogla pazit na sonce...
* grem jaz drug teden po novega :cheer: že peti po vrsti... Drugi letos :D
* sploh nočem gledat kdaj imam izpite, ker mi ni za jih it delat...
* da brez narejenih izpitov pač ne morm diplomirat :roll:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

^^sej too.nee, nmorm kr sabotirat poletja zdaj :D bo pa počakalo do oktobra :)
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Priznam, da:
-aleluja! Začela sem z učenjem.... samo malo še. Če bo vse šlo kot mora, sem za vedno opravila s tem faksom. Samo dva meseca še :D,
-so imeli v enem tednu fraj sprehajanje vsi trije. Maček do žive meje, kjer je skoraj umrl od strahu pred vrabci in sem ga reševala izpod vej, psa pa sta pobegnila iz boksa in čilirala na dvorišču. Manjši f-in infarkti :) ,
-če mi še en proda filozofijo o hipijih, mu nekaj naredim. Vsaj dokler mi ne pripelje enega hipija ki je res skuliran, nematerialno usmerjen in na easy. Danes sem srečala bivšega sošolca in sošolko, oba v znamkah in s hudimi telefoni in pol jamrata kako je vse skomercializirano, da hočeta samo mir in da se imamo vsi radi in kako smo ljudje naravnani v materialne dobrine (vse to v petih minutah). Medtem ko brska po Sonyu-xperia s. Samo bejži.
-se imava res fino. In še boljše je, ker je mimo faza spoznavanja itd :D in preveč očitno se mi že zdi normalno, da padem pred njim na rit v potok in mi ni to nič takega :D,
-sem se ta teden izselila iz sobe. Končno. Nič več cimrov in grde opreme, ijej za mene :D po drugi strani pa se moram spet prilagoditi življenju doma. Zanimivo bo še... :)
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

# da mi gre na živce najedanje ljudi, da kaj sem budalo, ker sem dala n×10€ za operacijo mojega hrčka. bože mili, moj gnar je, pošten si ga služim, moj hrček = moj komapnjon = moja odgovornost = moja briga, če porabim zanj keš, jasno? :evil:
# da moj hrček dobro okreva :) ampak čakamo še na rezultate patohiste in tak grozno upam, da ni bil maligen tumor....
# da lih zdej ko sn se je upedenala pa tte fore da kak bom vuna laufala, je skoz kr nek dež, brezveze :?
# da morem k zobošintarjo, pa me je pr mojih letih še kr strah unga drilanja po zobih
# da sem v precepu glede kariernih odločitev, upam da se mi bo sajal kaj takega da se bom po tem lahka odločla
# da bolj ko poslušam to jamranje glede izpitov, bolj sem srečna da je faks za mano, čeprav priznam, ko grem pa mimo (kar je sila redko) me pa za moment popade taka sladka nostalgija po lepih momentih
# da bi mogla mal prevetrit omaro, sam kaj ko je men liek 97% vseh cot ko jih prodajajo pr nas grdih ko tajfl
# da mi je Slashov novi album čist zlezu pod kožo in si sam to vrtim 24/7, hell yea :twisted:
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

> da mi je blazno všeč vreme
> da si delam novo playlisto :D
> da so se mi spet nabrali mejli za odgovarjat
> da potrebujem novi ventilator za računalnik
> pa disk bi menjala
> sem na 1/3 enega predmeta. zdaj pride tahudo na vrsto. oh...
> da imam grdo rano
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

*danes mi je sledil en čuden tip, od benzinske pa do 30 km oddaljenega mesta v trgovino, kjer sem se najmanj pol ure skrivala med policami z ženskimi stvarmi (tamponi, vložki), misleč, da je šel, pa ni - na koncu mu je uspelo, da se je dotaknil moje riti, ko nisem bila pozorna, in si zaslužil zaušnico,
*taki mi grejo prav na jetra - ko greš mimo se oblizujejo in opletajo z jezikom in rečejo kaj butastega; ne razumem fore,
*je res čudno vreme zadnja 2 dni - dež, oblačno, sončno - vse v roku nekaj ur.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
celjanar
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a celjanar »

rokerca napisal/-a:*danes mi je sledil en čuden tip, od benzinske pa do 30 km oddaljenega mesta v trgovino, kjer sem se najmanj pol ure skrivala med policami z ženskimi stvarmi (tamponi, vložki), misleč, da je šel, pa ni - na koncu mu je uspelo, da se je dotaknil moje riti, ko nisem bila pozorna, in si zaslužil zaušnico,

-to bi pa rad enkrat vidu :lol:

-komi čakam da cel vikend ne bom vidu tastarih
-upam da bo lepo vreme v novi gorici :D
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

*je reku, da bi rad vedel kaj me osrečuje :eek:
*mislim, da moram zadevo malo prespati ali pa vsaj fajn razmisliti
"Life's a journey, not a destination."
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss N. »

celjanar napisal/-a:-upam da bo lepo vreme v novi gorici :D

^^ za vikend je napovedan dež...cel vikend...tako pravijo

http://www.ilmeteo.it/portale/meteo-dopodomani

- sm en mesec doma in se mi že malček meša...pogrešam hodit v službo...

- upam, da mi v ponedeljek končno rata se znebit še enga modrostnega
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
celjanar
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a celjanar »

Miss N. napisal/-a:
celjanar napisal/-a:-upam da bo lepo vreme v novi gorici :D

^^ za vikend je napovedan dež...cel vikend...tako pravijo

http://www.ilmeteo.it/portale/meteo-dopodomani

-potemtakem pa nimam sreče in bo zopet tekma v dežju, tako kot vse letos..
-sej ne da me dež moti, sam pol morem bit oblečen pod dresom pa ne morem svojga razkoša pokazat :D :lol:
-upam da se bo vse dobro izteklo in da ne bo kakega velikega sranja
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Tearjerker napisal/-a:# da mi gre na živce najedanje ljudi, da kaj sem budalo, ker sem dala n×10€ za operacijo mojega hrčka. bože mili, moj gnar je, pošten si ga služim, moj hrček = moj komapnjon = moja odgovornost = moja briga, če porabim zanj keš, jasno? :evil:

bro fist

- da bo jutri en težek teeeeeežek dan
Zadnjič spremenil saarijarvi, dne 01. Jun. 2012 19:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- je bil pravi balzam za dušo zdaj tale dopust :D
- ^^ je bilo hudo dobro in nimam nič proti, če še kdaj ponoviva
- sva se presmejala, napešačla, dobro jedla in pila, oh... :love: , pozabila na vse probleme in težave, nobenih varčevalnih ukrepov in drugih (političnih) sranj....sama uživancijaaaaaaa :D
- je bil problem spet prit v službo
- sva se včeraj dobili na pijači in predebatirali vse po dolgem in po čez
- ^^ sem vesela zanjo, ker ji spet dogaja :hearts:
- sem se odločila, da bo v kratkem spet treba nardit "fondue party" in povabit vse možne prijetelje
- me zanima, če bo prišla popoldan kaj naokoli
- ne štekam njegovega razmišljanja: žena cela teden na službeni poti, on dopoldan v službi, otrok cel teden pri babici....(a da bi pa za lastnega otroka vsak popoldan poskrbel?... :?)
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a najstnica »

dot napisal/-a:
najstnica napisal/-a:* da sem ogorčena nad browneyes-jim priznanjem - po drugi strani pa vsi si želimo biti le srečni. Punca, ki se zaplete z zasedenim ni kriva, če je moški gnoj (ali obratno).

Mogoče bi bil tudi ta moški rad le srečen, a ne... :wink: ravno tako je lahko njemu odpuščeno na tej podlagi... ali pa na drugi strani ženski, ki se zaplete z njim, enako očitamo, da je kravji iztrebek, ker se zaveda, kaj počne in kako to zadeva druge...

Moškega sem poimenovala gnoj, ker če je že srečen z drugo punco, naj preprosto prvo pusti pri miru. (ja tu bi se lahko odprlo vprašanje, kaj pa če pri eno dobi, nekaj kar pri drugi ne - ampak nekje mora biti meja in se mi ne zdi fer, da bi svoji partnerici lagal itd., med tem ko punca s katero vara nima obveznosti od svojega partnerja - saj tako sem predvidevala v browneyes postu)

* da se mi tako zelo ne da.... :roll:
* da malo danes filozofiram
* da mi grejo ljudje okoli mene že pošteno na živce (še posebej sošolka na srečo jo več ne bo treba prenašati)
* da komaj čakam 20. ko imam zadnji ustni izpit, kar bo pa naj bo
* da me mami zadnje dni res redi :( zakaj tako dobro kuha? :D
* da se mi v lajfu zadnje čase ne dogaja nič, komaj čakam, da bo že vsega konec, da se bom lahko že sprostila
* da mi gre zaradi mature in vsega pritiska že kar na jok, ne morem se nehat sekirat, potem sem posledično tako živčna, da se niti skoncetrati ne morem :(
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

^^chillax

matura je veliko lažja kot se zdi, 5ke vedno pišejo tisti ki so zrelaksirani na maturi.
Kot jaz.

_* so ljudje enostavno pohlepni, in ko jim usahnejo žepi želijo škodovati drugim :mad: :mad:

_* da si želim da bi se vrnili v čas, ko si lahko nekoga enostavno usekal po gobcu če te je želel nategniti in se je lagal. Preprosto: lažnivci in škodoželjneži jih fašejo... ne pa da moraš vzeti kredit da nekomu odplačuješ zobarja in "čustvene" bolečine

_* mi je očividec fora slabša od požigalca.

_* še vedno ni bilo lepega vikenda da bi lahko obiskala Zagreb, edini vikend ko je bil pa popolnoma lep in varen sva pa pozabila

_* me je sestra ubila na teku s svojim tempom, bom pa čimveč tekel da me vleče.

_* je moj predrzni brat profesorju na popravcu rekel naj gre početi spolne zadeve s sabo, upam da faše po glavi od sistema...pa pred maturo: netaktičen bumbar. Bodi tiho, uči se, popravi, pojdi na maturo in zapusti šolo. PREPROSTO.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

- đizs danes sem se začela učit za maturo pa da vidimo kaj bo iz tega :D

- živčna nisem čisto nič, ker sem tak prepričana, da bom že naredla, da grem že vsem na živce

- edino kar me malo stiska je matematika :D

- za to pa bo že on poskrbel, ko se vsak večer tak pridno učima, da sem potem preutrujena za domov it :D

- dež noro paše :D

- nekam preveč sem radostna :D
Zaklenjeno