# da mi gre na živce najedanje ljudi, da kaj sem budalo, ker sem dala n×10€ za operacijo mojega hrčka. bože mili, moj gnar je, pošten si ga služim, moj hrček = moj komapnjon = moja odgovornost = moja briga, če porabim zanj keš, jasno?
# da moj hrček dobro okreva

ampak čakamo še na rezultate patohiste in tak grozno upam, da ni bil maligen tumor....
# da lih zdej ko sn se je upedenala pa tte fore da kak bom vuna laufala, je skoz kr nek dež, brezveze
# da morem k zobošintarjo, pa me je pr mojih letih še kr strah unga drilanja po zobih
# da sem v precepu glede kariernih odločitev, upam da se mi bo sajal kaj takega da se bom po tem lahka odločla
# da bolj ko poslušam to jamranje glede izpitov, bolj sem srečna da je faks za mano, čeprav priznam, ko grem pa mimo (kar je sila redko) me pa za moment popade taka sladka nostalgija po lepih momentih
# da bi mogla mal prevetrit omaro, sam kaj ko je men liek 97% vseh cot ko jih prodajajo pr nas grdih ko tajfl
# da mi je Slashov novi album čist zlezu pod kožo in si sam to vrtim 24/7, hell yea