ti delaš kot je treba, trudiš se kakor moreš, ona je pa razvajena u pm..
če hočeš rešit to zvezo, udari po mizi in reci naj ti vse pove kot je, sicer je konec. enkrat se mora tole končat..
in, ona je tista ki bo pri tem prikrajšana

Arhitektka napisal/-a:Bolje bit sam, s kolegi hodt na potovanja, se vpisat v planinsko društvo, tečaj že česa ... In morda čez čas spoznat novo bejbo, za vmes se pa vedn kje najdejo seks kolegi in kolegice ...
D0m3n napisal/-a:
glavni vzrok je baje stres, zaradi česar je seks zadnja stvar, ki ji pride na misel. to da se s seksom lahko tudi učinkovito boriš proti stresu je baje mit, ki drži samo pri tipih, ženske mate pa v možganih center za seks tako majhen, da rabite temeljite priprave, da se spravite v pravo voljo. poleg tega mora ženska pred seksom sprostiti nevem koliko mišic, da je le-ta mogoč brez bolečin. zraven pridejo še različni zdravstveni problemi (ki baje niso v glavi, čeprav je le-ta vir velike večine zdravstvenih problemov). to, da dva- ali trikrat na teden namignem, da bi rad seksal povzroča še dodaten stres, vsak moj dotik se zato baje interpretira kot namig, da hočem seksat, kar podzavestno še povečuje stres,... baje potrebuje daljše obdobje brez kakršnih koli namigov na seks, da se znebi občutka, da silim vanjo in bo lahko uživala v seksu. vsako mojo slabo voljo poveže s tem, da sem tak zaradi tega, ker noče seksat z mano (čeprav so razlogi največkrat čisto drugačni).
se pravi me čaka sušno obdobje. glede ostalih oblik seksa je tko, analno sva hotla probat, pa ni za, oralno ji ne sede (razen če jaz njo), handjob se je včasih še dalo zment, pa tut letos še ni prišlo do tega.
D0m3n napisal/-a:
sem pa tudi stanovanja mi ni treba iskati, ker ga že imam. vsak od naju ima svoj dom, poleg tega pa imava še najeto eno stanovanje v mestu zaradi službe (jaz ga niti ne rabim).
.
Nesanica napisal/-a:D0m3n napisal/-a:
sem pa tudi stanovanja mi ni treba iskati, ker ga že imam. vsak od naju ima svoj dom, poleg tega pa imava še najeto eno stanovanje v mestu zaradi službe (jaz ga niti ne rabim).
.
haha ona se daje dol na veliko....jz nevem kje delajo še tako slepe tipe.