D0m3n napisal/-a:
glavni vzrok je baje stres, zaradi česar je seks zadnja stvar, ki ji pride na misel. to da se s seksom lahko tudi učinkovito boriš proti stresu je baje mit, ki drži samo pri tipih, ženske mate pa v možganih center za seks tako majhen, da rabite temeljite priprave, da se spravite v pravo voljo. poleg tega mora ženska pred seksom sprostiti nevem koliko mišic, da je le-ta mogoč brez bolečin. zraven pridejo še različni zdravstveni problemi (ki baje niso v glavi, čeprav je le-ta vir velike večine zdravstvenih problemov). to, da dva- ali trikrat na teden namignem, da bi rad seksal povzroča še dodaten stres, vsak moj dotik se zato baje interpretira kot namig, da hočem seksat, kar podzavestno še povečuje stres,... baje potrebuje daljše obdobje brez kakršnih koli namigov na seks, da se znebi občutka, da silim vanjo in bo lahko uživala v seksu. vsako mojo slabo voljo poveže s tem, da sem tak zaradi tega, ker noče seksat z mano (čeprav so razlogi največkrat čisto drugačni).
se pravi me čaka sušno obdobje. glede ostalih oblik seksa je tko, analno sva hotla probat, pa ni za, oralno ji ne sede (razen če jaz njo), handjob se je včasih še dalo zment, pa tut letos še ni prišlo do tega.
Prvo kot prvo, zakaj bi tvoje potencialne prijateljice rabile potrjevat, da večina žensk misli podno kot ona? To je najbrž samo njena potreba po potrjevanju svojih laži!!!
Gremo naprej, tip, pa ti si totalna copata, udari že enkrat po mizi in jo pošlji v 3 pisane marjetice.
Odebelila sem nalašč del povezan z sexom, ja, nimaš kaj, tale tvoja ženska je res ful egoistična, a njej paše oralc, tebi pa ne sme pasat, oz. ti ga noče izvajat. Še handjob ji je problem... Kaj ma zdravstvene probleme z rokami ali kaj?

Pa ne se hecat. Prej se je dal zmenit, zdej pa ne več glede handjoba. Ta ženska se norčuje iz tebe, če mene vprašaš oz. sexa z nekim ljubimcev, za katerega ti noče povedat, ker ji očitno tako paše. Ti ji nudiš varnost, on adrenalin, ma kaj češ lepšega
Skratka, ona se izmika odkritemu pogovoru. S pogovorom ne boš dosegel nič, resnice ti ne bo povedala, če bi ti jo namerala, bi ti jo že. Takole ti prodaja buče (jah, čeprav jih ne maraš, jih pridno "kupuješ"), pa še poješ jih, čeprav se strinjam da so zanič oz. celo ogabne...
Najbolj žalostno je to, da ti mi tukaj lahko svetujemo to in uno, ampak ti boš itak ostal z njo, ker misliš da nikol nikjer nobene druge ne boš najdel. Ampak glej, slabše kot je zdej ne more bit! Imej to v glavi. In kaki roki neki, kakšna pavza, ne ji devat še priložnost da te zavlačuje še naprej, že tak te "nateguje" dovolj dolgo. Jz bi tej babi dala 20 čez rit, ampak bi bilo treba porihtat še ko je bila majhna, zdej ji tko ni pomoči... Pa ne mi zdej govorit o varuhu ne vem kakšnih pravic in o nenasilju, tole je sam vzgojno, nič druga.