je pa vsekakor najboljša aloe vera.
katarincaa1 napisal/-a:tudi jaz imam en problem, pa me zanima ali se je že katera srečala s tem. stara sem 24 let in sem par dni nazaj na levi dojki, od bradavice gor začutila trdo bulico. bilo je tam nekje 10 dni od začetka menstruacije, tako da hormoni po mojem mnenju niso vzrok za to oteklino. sem pa itak panična že 3 dni, ker me resno skrbi al je možno da se pri teh letih lahko razvije rak. sicer sem prebrala,da naj bi bilo pri mladih ženskah zelo pogosto da se razvijejo kakšne beligne tvorbe, ki pa niso rakaste in nevarne. ampak bolj kot berem stvari na internetu, bolj me grabi panika. najhuje pa je, ker moram še dva dni čakat, da pridem do svoje zdravnice :S drugače pa v družni nimamo dednih bolezni pri raku dojk ... ali je imela že katera takšno izkušnjo? vem da bom problem rešila šele s pregledom pri zdravnici, ampak bi vsaki pozitivni odgovor prišel prav. tale negotovost je prav mučnapo drugi strani me je pa tudi samega pregleda zelo strah, ker imam v glavi že najhujši scenarij