Zahvala gre ..Evelyn.. za idejo.

miska_889 napisal/-a:mene pa zanima ali je imela katera že ponavljajočo kri v vodi?jaz je sicer nimam tko da bi opazla, ampak ko dam vodo na preiskave, je pa obup
tko da me je zdravnica kr prestrašla, ko je rekla da je možno, da mam eno bolezen, za katero sploh ni zdravila
miska_889 napisal/-a:no jst sm 1.januarja letosdobila vnetje mehurja, ampak ker sem šla k dežurnemu me niso poslal na kontrolo vode, ampak sam antibiotik dal, pol sm šla pa k osebni in me je vsak teden 2x poslala na kontrolo vode, v pondeljek mi je oa ( ne moreš verjet) dala napotnico za ultarzvok mehurja in ledvic, tko da sm jutr naročena na pregled, upam da bo vse ql
![]()
Nincheq* napisal/-a:tudi jaz imam en problem. Že dalj časa imam težave s koleni, namreč, ko hodim po stopnicah se močno sliši "pokanje v kolenih". Občasno me tudi bolijo, vendar ne vem kako bi to odpravila. Bila sem že pri zdravnici, vendar je rekla, da ne more nič narediti pri temu. Ima še kdo podobne težave? Kako ste jih odpravili? Baje pomaga kolesarjenje? Je to res?
*kayka* napisal/-a:js mam pa en problem... in sicer v petek sem vzela zadnji tabletek (KT), ponavadi dobim menstruacijo 3 ali 4 dan, ta teden pa nič, dons je že petek, jutr moram nov zavojček začet jemat pa še kar nič! Nardila sem test nosečnosti prej in je biu negativen... najbolš da grem na pregled h ginekologinji ane? a ma kera kšn drug predlog?