Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamara stylish »

Tamala_mrha napisal/-a:- bom drug teden naredila nekaj odbitega, a sem si rekla k*rc gleda vse skupaj, samo enkrat se živi :)

:top: Mislim, da ima sirova neki takega napisanega: Don't take life too seriously. You'll never escape it alive anyway. (Elbert Hubbard)

... tako da Go girl :D

Priznam da,
* sem lena, lena, lena :/ nikakor se ne morem naučit teh 2 skript :/
* mi voda v grlo teče pa sem vseeno na izi :eek:
Zadnjič spremenil Tamara stylish, dne 19. Apr. 2012 16:23, skupaj popravljeno 1 krat.
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

*mi dnevi kar letijo

*imam danes po službi še zobarja pa še v trgovino moram potem pa zaprem vrata za sabo in je to to za danes

*imam končno lepo urejeno tisto kablovje po dnevni sobi

*se že veselim žurke naslednji četrtek, da malo vidim vse "moje"

*mi grejo dons sodelavci prav na ..., kar naprej nekdo uletava v pisarno, kar naprej nekdo neki hoče od mene in me zarad enga listka zmoti sredi nekih poročil, da se valda zgubim potem med vsemi ciframi

*dobesedno kot otrok odštevam do prvomajskih, ker bom frej cel teden :D

*prov ne prenašam tega, da ljudje vse mečejo v isti koš...vsi javni uslužbenci so leni, vsi lastniki podjetij so izkoriščevalski kapitalisti...blablabla. Dejte ga no srat no...
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objava Napisal/-a la_estrella »

priznam da:
~sm dons še 1x sama sebi dokazala da sm totalno brez orientacije :P
~^^nekje za Bežigradom se vozla in iskala eno ulico...na zemljevidih bi mogl bit narisan,da se nekje ne da zavit,pol morm pa cel krog naokol narest,da na konc sploh nism vedla kje sm
~^^in kaj nardim...začnem se režat ko budala,ker sm se zgubila...že spet :D
~je bil dons res en tak posebn dan...
~odštevam zadnje ure...čez 12ur greeeeem :cool:
~mam kr 18dni ''počitnc''
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

- da me tak razpiz*i ta 'friendzone' in kake prasice smo ženske pol ko koga kao damo tja not po parih dejtih, ki za naj mogoeč še to niso bli.. mislim halo tud ženske smo nonstop zavrnjene, po navadi ne na tak lep način kot moški, da se želi ohranjati kako prijateljstvo itd. ampak nas odjebejo na raznorazne načine.. ampak ne me se seveda ne smemo pritoževat, če nam kdo reče, da smo kot ene izmed fantov al pa da smo jim kot sestre.. ne to se ne sme delat, ker pač, če to tip reče je itak bog, ker te ni grdo odjebal. ja, ženske smo tak že od malega naučene, da če smo zavrnjene al pa uporabljene samo za seks je valda naša krivda, ker nismo dovolj lepe, al smo preveč fantovske al prevkle dame, fine, 'princeske', karkoli.. al damo preveč, al prehitro, al prepozno, al premalo.. pa če mamo prekratke lase, al pa predolge, al stojijo tak da njim ne paše, al pa prevlko rit, prekratko krilo, bedne hlače.. vedno smo me krive.
ko pa se enemu moškemu reče ej sorry ne čutim ničesar več do tebe kot samo prijateljstvo smo pa seveda takoj pra*ice, ki smo jih zavajale, kur*be ker hočemo bit še s kom drugim, ne upamo se vezat, izrabljale smo jih kr so nam plačevali pijačo, večerjo, z nami preživljali prosti čas itd. JA, me smo pol tiste, ki nočeno prijaznega fanta, ker nas privlačijo barabe in nam paše, da se z nami grdo dela. JA, me smo krive, vedno in povsod in za vse. Fajn punce ne obstajajo očitno, fajn fantov pa je povsod dosti!!?? Mhm. Kak jim je fajn ko vedno igrajo neke žrtve.

In iskreno ko je*e take tipe. Ja, a veš če se prijazen z mano, se delaš kot, da te zanima kaj o mojem življenju, mi posvečaš svoj oh in sploh dragocen čas, pa magari če mi plačaš pivo al pa kavo me to ne obvezuje, da razširim noge za tebe, pa postanema par in se ljubima do konca življenja. In če si kreten do te mere, da ne ceniš mojega prijateljstva si pa tudi ne zaslužiš ne moje ljubezni niti mojega telesa.
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

* Zdravstvene težave se kr vrstijo in nimam pojma kaj nj še nardim. Ampak z usakim zdravniškim pregledom najdejo kej novga, kar mi manjka, pa halo?! Po ta novm me bojo ruknl še na dieto, kljub temu, da mam itm že tko pod 20. Supr, lahko začnem živet od pohanga zraka in sirovih lukn.
* Da me ^^ spravlja v ful slabo voljo zadnje čase, ker sm totalno sesuta, cele dneve bi sam spala in nimam volje vstat iz postle. I hate the world right now :mad:
* Da se nikakor ne morm spravt k edini stvari, ki jo mam za narest v službi. In pol ceu tedn mirno zabušavam in odlašam, posledično bom pa naslednjih par dni cele dneve in noči za gradivom, ker me lovijo roki. Idiot, bi si mislu človk, da sm se na faksu naučila, da se stvari nikol ne dela zadn trenutk - ampak me očitno napadi panike in kronična neprespanost niso izučil.
* Mah tečna sm :D
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

*QueenBitch* napisal/-a:*mi dnevi kar letijo
*dobesedno kot otrok odštevam do prvomajskih :D

* da je super feeling, ker čez en teden že pičim
* mam mal treme, ampak bo itak vse ql in tko kot mora bit
* skor ne morm verjet, da je vse skup že tko na dosegu roke
* so mačke zakon!
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- Da moj noče z mano v Bangladeš :cry: Pravi, da bi šel na dopust, kjer bi se spočil, ne pa da bi ga še tam matrali.
- Upam, da bo denarja dovolj še za kak teden oddiha kje po njegovi izbiri. Sam pol js ne grem v Amsterdam :?
- Pa wtf je tak težk za sabo posodo pomit? Ne se zajebavat z mano, ker zarad tega že drugi (!) dan nisem pila kave in še večerne šihte delam ta vikend. Joj, sej se bojo naučile, da se ni za zajebavat z mano, če nisem naspana in brez kave, da se to popravi :mad:
- Je tak luštno po malem dežku kolesarit ponoč domov :)
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

_patchouli_ napisal/-a:- Da moj noče z mano v Bangladeš :cry:

a grem lahk js namesto njega? :D

* obožujem male pozornosti
* komaj čakam, da minejo še ti štirje delovni dnevi naslednji teden
* se full veselim poležavanja na plaži
* bo treba po vrnitvi s potovanja v nabavko za kolesom
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

somebody napisal/-a:
Tamala_mrha napisal/-a:- bom drug teden naredila nekaj odbitega, a sem si rekla k*rc gleda vse skupaj, samo enkrat se živi :)

- mi je tale ideja od tamale mrhe ful všeč; loh bi jst tut kaj tazga naredila (ideje?)

-sem lih ta teden nardila neki najbolj norga, glede na trenutno situacijo in če bi mi nekdo en mesec nazaj to reku, bi ga mela za norga. Me frendi in doma čudno gledajo, ampak mi je vseen, kokr ste napisale samo enkrat si mlad in si lahko privoščiš kako "neumnost", tko da punce go for it :gut:
-sem full vesela, da sem živela z brati, ker se zarad tega full laži pogovarjam z moško družbo, če ne druzga vem velik o športu in to je zmeri uporabna tema :D
-mi gre na živce folk, ki si konstantno kontradiktira
-rabim eno veeeeelko brco v rit, da se spravim dokončat zadeve za faks
-me na razgovorih za študentsko službo nič več ne more presenetit, ker sem doživela že svašta...
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a arianna87 »

- bla včeraj prvič na dekliščini in prav vesela, da smo se z večino bivših sošolk srečale skupaj in se mele fajn (mogoče celo preveč fajn, že cel dan mam tak grozen glavobol in se vlečem kot megla naokrog...pa se mi zdi, da nisem tolk spila.)
- sm upala, da bo kak hud striptizer (no, vsaka ma svoj okus - mogoče se je kateri cca 40letni tip, s čist povprečno postavo, začetno plešavostjo in v tigrastih tangicah, zdel hud). No, smo se vsaj zabavale zravn ob naših komentarjih :lol:
- nevem ali bi si še kavo skuhala al bi šla kr ležat...
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

arrow napisal/-a:-sem lih ta teden nardila neki najbolj norga, glede na trenutno situacijo in če bi mi nekdo en mesec nazaj to reku, bi ga mela za norga. Me frendi in doma čudno gledajo, ampak mi je vseen, kokr ste napisale samo enkrat si mlad in si lahko privoščiš kako "neumnost", tko da punce go for it :gut:

^^ je to za v javnost?

Priznam da:
- bom res mogla popestrit si življenje
- da zadnje čase samo gledam kaj bi lahko delala, da mi bo pomagalo pri karieri; očitno malo posledica stanja v državi
- komaj čakam da grem na izmenjavo :D
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

je je :) sem prišla iz amerike, kar so ble moje sanje zadnjih par let in sem misnla, da bo to res once in a lifetime izkušnja, pa sem si čez teden dni kupila karto za nazaj in bom čez 4 mesece s5 tam, razlog je pa delno tud en tip :D ampak glede na mojo bolj bogo trenutno finančno situacijo to ni najbolj pametna ideja... in ne poznam nikogar, ki bi bil v roku pol leta 2x tam
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

^ jst poznam folk ki hodi dol tudi kdaj 2x mesečno, tko da ne štejem to za neko noro potezo. ampak vseeno kul da greš. :)

> da sem tečna ki sem dobila menstruacijo. res res res sem tečna. kar joka se mi v prazno.
> še dobro da kraljujejm v stanovanju tako da nihče ne nasrka preveč zaradi tega
> sem nekako na polovici dela za ta vikend
> da vmes evaluiram moje življenje
> da je moja soba napredovala v bolj prijeten prostor
> da rabim en daljsi podaljšek
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

^^mogoče folk, ki hodi poslovno oz ma dol kaka poznanstva, familijo,...dvomim pa da za svojo zabavo oz za dopust :wink: in mišljeno je blo nora v smislu, da je blo to zame zmeri uno, enkrat v lajfu bom pa šla sigurno, potem pa kar 2x v roku par mesecev..no ja, kakor za koga očitno :)
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

arrow napisal/-a:^^mogoče folk, ki hodi poslovno oz ma dol kaka poznanstva, familijo,...dvomim pa da za svojo zabavo oz za dopust :wink: in mišljeno je blo nora v smislu, da je blo to zame zmeri uno, enkrat v lajfu bom pa šla sigurno, potem pa kar 2x v roku par mesecev..no ja, kakor za koga očitno :)

men je noro ravno zato ker si tok spontano kupla karto za še enkrat. pa vesela sem zate :D
Zaklenjeno