Tamala_mrha napisal/-a:- bom drug teden naredila nekaj odbitega, a sem si rekla k*rc gleda vse skupaj, samo enkrat se živi

... tako da Go girl

Priznam da,
* sem lena, lena, lena

* mi voda v grlo teče pa sem vseeno na izi

Tamala_mrha napisal/-a:- bom drug teden naredila nekaj odbitega, a sem si rekla k*rc gleda vse skupaj, samo enkrat se živi
*QueenBitch* napisal/-a:*mi dnevi kar letijo
*dobesedno kot otrok odštevam do prvomajskih
_patchouli_ napisal/-a:- Da moj noče z mano v Bangladeš
somebody napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:- bom drug teden naredila nekaj odbitega, a sem si rekla k*rc gleda vse skupaj, samo enkrat se živi
- mi je tale ideja od tamale mrhe ful všeč; loh bi jst tut kaj tazga naredila (ideje?)
arrow napisal/-a:-sem lih ta teden nardila neki najbolj norga, glede na trenutno situacijo in če bi mi nekdo en mesec nazaj to reku, bi ga mela za norga. Me frendi in doma čudno gledajo, ampak mi je vseen, kokr ste napisale samo enkrat si mlad in si lahko privoščiš kako "neumnost", tko da punce go for it![]()
arrow napisal/-a:^^mogoče folk, ki hodi poslovno oz ma dol kaka poznanstva, familijo,...dvomim pa da za svojo zabavo oz za dopustin mišljeno je blo nora v smislu, da je blo to zame zmeri uno, enkrat v lajfu bom pa šla sigurno, potem pa kar 2x v roku par mesecev..no ja, kakor za koga očitno