slovenc79 napisal/-a:zato ker če moških tukaj ne bi bilo, bi vas veliko še naprej živelo v iluziji da imate ženske vedno prav in da so za vse probleme vedno krivi moški
Upam da sebe ne šteješ med moške, ki že imajo nekaj izkušenj in razčiščenih pojmov o odnosih, ker se ima ženski del foruma pa res ogromno naučiti od tebe.

Če odgovorim v svojem imenu; Vsak se lahko česa nauči od koga, tako ženske od moških kot moški od žensk, odvisno je samo od
kakšnih (velja za oba spola). Tudi jaz sem se kaj naučila iz prejšnjih zvez ali od katerega moškega kolega, ki mi je znal približati miselnost moških, da pa me nekdo poskuša prepričati o tem kdo sem jaz na podlagi nekaj postov (ker če kaj napišem na forum, je to največkrat v povezavi z odnosi in spoznavanjem), ker opišem bedno izkušnjo s tipom, ki ni moj tip človeka, pa ni ravno najboljša ideja.
Še vedno nisem enakega mnenja kot kateri od moških tukaj gor, pa če me še milijontavžentkrat citira in hoče popravljati. Saj fino, pač debatiramo, a moje mnenje ostaja.
O tej iluziji bi potem takem lahko govorili tudi pri moških, saj nas tudi oni ne berejo (vseh) kot odprto knjigo, poleg tega se vedno znova načudim, kako se ženske obravnava kot celoto in ne posameznice, in zato, ker je nekaj žensk takšnih, so pa kar vse podobne tem. Preveč je nekega posploševanja in dojemanja vseh žensk na isti način, ker četudi tip spoznava ogromno žensk, ne more preostalih ne vem koliko zmetati v isti koš. Je treba kdaj pogledati tudi onstran teh zakoreninjenih prepričanj ukleščenih v nek kalup.

Izjava "ženske mislite, da imate vedno prav in so za vse probleme krivi moški" je zelena približno toliko kot "vsi moški/ženske so neresni, nobenemu več ne zaupam".
Džeki napisal/-a:Stereotipne ženske me nikol ne razočarate.
Mene pa stereotipni moški vedno znova.