Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

-* jaz sem tečen, ker sem že 2 meseca zaseden :cry: :lol:
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarimari »

- da me je nasmejav od Led zeppelina post
-da mi je bla današnja rekreacija pred računalnikom všeč... trening zume
-45 minut treninga posledica, so boleče miščice za katere sploh nisem vedela, da jih imam
- da tok migam, ampak se mi pozna samo na riti in nogah, trebuh je pa še vedno groza
-da komaj čakam, da grem na dopust
-da mi ni všeč, da se mi naslednji teden začne nov semester oz. novo izpito obdobje na faxu
-da mam zatečene bezgavke že 14 dni, ampak me nič ne boli
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Tamala_mrha napisal/-a:- se včasih upravičeno vprašam, kje "delajo" še kakšne normalne in na oko privlačne dečke, ki jim vrednote kot so spoštovanje, zvestoba in iskrenost še kaj pomenijo :?

Izbiranje ni samo tvoja naravna pravica, temveč tudi pravica dečkov. Ti pričakuješ, da se bodo 1 A tipi tako po zunanjosti kot karakterju sprehajali pred tabo kot modeli na tržnici, ti pa boš zbirala. Za povrh deluješ še nekoliko pasivno, pridno tudi nizaš poste, kjer se hvališ s kenslanjem raznih tipov. Deluješ tudi rahlo avšasto. Zato mene ne čudi kaj dost, če marsikateri čist ok tip naredi ovinek okoli tebe. In da se približujejo pretežno taki, ki bi se pač malo igrali. Ampak pri takih pač element "iskrenosti" ni prisoten.

Za povrhu je vsak, ki se ti približa, prej ali slej označen za "tipa, ki teži". Logično, da se ti približujejo samo najbolj vztrajni/pokvarjeni/brezsramni plejerji, normalne verjetno tvoj " daj mi mir, itak nisi dovolj dober za mene" imiđ že od daleč odvne od česarkoli.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

:lach: Pridno nizam tovrstne poste samo zato, ker če napišem kaj na forumu, pišem o tem, ne dogajajo se mi take stvari nenehno, kot si predstavljaš ti. Prav smešno se mi zdi, kako vedno komentiraš moje poste. Kaj se počutiš užaljenega, ko pišem o tem? Meni pa ti deluješ kot nekdo, ki misli, da ve vse o odnosih, a še zdaleč ni tako. Logično, da več ali manj pišemo oz. kdaj potarnamo o izkušnjah, saj 90% tem na kozmo forumu se vrti okoli odnosov, o drugih stvareh se pač (vsaj jaz) ne odločim pisati. Še zdaleč ni vsak, ki me ogovori, zatežen in odpikan v manj kot minuti, ker sem zelo (včasih še preveč) dostopna oseba in prav nič vzvišena. Neke kriterije pa menda še lahko obdržim? Ajme no.

Spoznam tudi dosti fajn dečkov, a morda ni neke privlačnosti, katera je morala biti pri bivših dveh, da sem se sploh v kaj spustila, in bo morala biti prisotna tudi pri bodočem. Toliko o tem, lahko se spustiš v analiziranje koga drugega, ker se čisto preveč vtikuješ v moje poste. :wink: Ne rabim podrobne analize mojega socialnega življenja, ga imam čisto fajn porihtanega, brez skrbi. Če pa sem trenutno samska in kdaj pa kdaj napišem post o neposrečenem pristopu, ker jih doživljam vsaj 1x mesečno (sem pač dosti v stiku z ljudmi), pa ne vem, kaj bi bilo s tem narobe. Če te moti, preskoči moj post in beri druge. Psiholog sem sama sebi, ne rabim še enega.
Lilah
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Lilah »

meni je prav zanimivo brati na eni strani opis neštetih napak, ki jih baje delamo ženske, ko pa ženska deli izkušnjo, ki se nanaša na ENEGA samega tipa in ne celotni moški spol, se pa že takoj oglasi eden moških forumašev ter se obnaša kot da mu je kdo na žulj stopil :) a se nekateri najdete v tem, ali ste na kakršen koli način prikrajšani za žensko, pa tukaj izlivate svoj gnev nad ženskami? jaz osebno tipa, ki sodeluje na ženskem forumu (sploh s takšnim pokroviteljskim odnosom) niti ne jemljem resno. pa brez zamere, vem da so forumi namenjeni vsem, a ko moški razpravlja o spoznavanju in zvezah toliko (ali še več) kot ženske, tu nekaj ni ok. :D

džeki, če se sme tudi vate kdo vtaknit .. v eni temi si nedolgo nazaj pisal, da ženska, ki išče moškega preko ona-on ipd. strani, očitno ni atraktivna, saj si atraktivna ženska lahko najde tipa nekje zunaj. jaz pa pravim, da moški, ki ima v nulo naštudirane odnose in o tem razglablja več kot marsikatera ženska, očitno nima nekega razgibanega življenja (vsaj na področju žensk) in poskuša opozoriti nase z nekimi "nezmotljivimi" teorijami na forumu s pretežno žensko populacijo. ne vidim namreč drugega razloga, zakaj bi nek moški sodeloval na tem forumu (ne rečem občasno in z normalnim "tonom" pisanja) :)
ne rečem, prav zanimivo je kdaj prebrat kakšen post moškega uporabnika, a je takih zelo malo (tako uporabnikov kot njihovih postov), a se s tabo redko kdaj strinjam, ker si o vsem preveč prepričan. najbrž te ta lastnost stane "davka" tudi pri ženskah, slej ko prej..
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

pa nehajte to z ženskim forumom, hvala bogu, da je kej moških gor, če mene vprašate, bi jih loh blo še več, so mi dost bolj zanimivi, kot pa ženske :D
in to jamranje glede moških je res ena žalost in pač človeka prime in nekaj nazaj napiše, se vsaj malo to forumsko pasivnost razbije.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

Dioniz napisal/-a:* ne razumem zakaj se folk drži enega krščanskega posta pa pol še jamra o njem?

ja, al pa ena, ki jo jaz poznam, vsak petek res post - samo trije obroki, nic mesa in prigrizkov ter sladakrij, po polnoci pa gre jest sladkarije. mislim, v cem je smisel, da se kao en dan vzdrzujes, potem pa jes, kar ti pride pod roko, minuto ko je konec posta. :?:
_______

Priznam, da TGIF!! :D
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

...mi je smešno, kako moji posti vedno znova povzročijo točno take reakcije, kot sem jih pričakoval. :D

Stereotipne ženske me nikol ne razočarate.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Lilah, dobro si ubesedila to, kar sem tudi sama imela na jeziku, pa se mi ni dalo pisati še bolj na široko. Odlična popestritev foruma so pa za moje pojme tisti moški, ki ne skočijo v luft, ko razlagamo o neposrečenih pristopih kot da so se sami našli v zgodbi, tako da - ja, super-fino-fajn je, da tudi moške beremo na tem forumu, a če se nekdo že stotič obregne ob moj post in vedno ob post takšne ali podobne teme, me to začne dolgočasit. Slika
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

# da sem ful naštudirala perfect plan, kako bom danes dolgo spala, izklopila vse telefone, neprodušno spustila rolete itd... pozabla sn pa na eno miceno malenkostno budilo, to je meh kitteh ki se je potem ob 6:21 odločla da ka če bi se pa midve mal vstale.... :evil:
# da tak komi čakam da bojo Duran Duran v Lj, aaaaa ne morn verjet, pa tak sn se sekirala kr sn jih zdle dvakrat zapored na Dunaji zamudla :hail: yea, it's my fave boy band in komi čakam da čujem te čudovite viže iz 80tih v živooooo
# da sn tak čakala tale podaljšan vikend cel kedn zdej, zdej mam tri dni možgane na off, ne delam nč, ne študiram na nč, sam ležala bom in gledala nanizanke in hodla na kavice in v kino in sprehode in se mal migala in gibala in to bo to
Uporabniški avatar
pika.poka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pika.poka »

- da se mi danes ne da nikamor it in nič delat
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

lilah, zato ker če moških tukaj ne bi bilo, bi vas veliko še naprej živelo v iluziji da imate ženske vedno prav in da so za vse probleme vedno krivi moški ;)

razmišljanje je pa čisto odvisno od poasmeznika, spol se sploh ne tiče. tako da, no sexism, please :)
hej norci :)
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

slovenc79 napisal/-a:zato ker če moških tukaj ne bi bilo, bi vas veliko še naprej živelo v iluziji da imate ženske vedno prav in da so za vse probleme vedno krivi moški ;)

Upam da sebe ne šteješ med moške, ki že imajo nekaj izkušenj in razčiščenih pojmov o odnosih, ker se ima ženski del foruma pa res ogromno naučiti od tebe. :lol:

Če odgovorim v svojem imenu; Vsak se lahko česa nauči od koga, tako ženske od moških kot moški od žensk, odvisno je samo od kakšnih (velja za oba spola). Tudi jaz sem se kaj naučila iz prejšnjih zvez ali od katerega moškega kolega, ki mi je znal približati miselnost moških, da pa me nekdo poskuša prepričati o tem kdo sem jaz na podlagi nekaj postov (ker če kaj napišem na forum, je to največkrat v povezavi z odnosi in spoznavanjem), ker opišem bedno izkušnjo s tipom, ki ni moj tip človeka, pa ni ravno najboljša ideja.

Še vedno nisem enakega mnenja kot kateri od moških tukaj gor, pa če me še milijontavžentkrat citira in hoče popravljati. Saj fino, pač debatiramo, a moje mnenje ostaja.

O tej iluziji bi potem takem lahko govorili tudi pri moških, saj nas tudi oni ne berejo (vseh) kot odprto knjigo, poleg tega se vedno znova načudim, kako se ženske obravnava kot celoto in ne posameznice, in zato, ker je nekaj žensk takšnih, so pa kar vse podobne tem. Preveč je nekega posploševanja in dojemanja vseh žensk na isti način, ker četudi tip spoznava ogromno žensk, ne more preostalih ne vem koliko zmetati v isti koš. Je treba kdaj pogledati tudi onstran teh zakoreninjenih prepričanj ukleščenih v nek kalup. :)

Izjava "ženske mislite, da imate vedno prav in so za vse probleme krivi moški" je zelena približno toliko kot "vsi moški/ženske so neresni, nobenemu več ne zaupam".

Džeki napisal/-a:Stereotipne ženske me nikol ne razočarate.

Mene pa stereotipni moški vedno znova.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Priznam, da:

*je bilo vse skup očitno res posledica lepega vremena, zato je spet vse po starem in
*to ni ok,
*upam, da bo čimprej naslednji četrtek,
*do takrat pa sem stuck in Prekmurje, edina oseba s katero se lahko pogovarjam, sem jaz sama,
*ok pa moj pes, ampak tudi njemu se ne da vedno poslušati,
*zato je tu forum,
*poleg tega sem zgubila službo,
*spet na nuli oziroma celo pod njo,
*obžalujem, da sem tako zajebala vse skup in prišla do te točke, ko je 99% možnosti zaprtih.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

^Keep your head up! :)

- Da nisem dobila prevoza domov in sem zdej foreveralone tle v lj, namesto pri svojih
- Da sem bla posledično kr mal zamorjena, ampak sm se zamotla z dooolgim tušom, pilingom, maskami in vsem kar spada zraven (dobra stran praznega apratmaja je pač vedno prazna kopalnica :D )
- Da zato še bolj čakam jutri
- Da vsem želim dosti pirhov ter zdravega duha v sitem telesu za ta podaljšan vikend ! :D
Zaklenjeno