pojej se
Ja, hotela sem rečt, naj "obrne ploščo" in ne gleda več na te izkušnje kot nekaj groznega, nemoralnega; se mi zdi, da ji je blo mal vsiljeno tako razmišljanje in da posledično ji je tolk bolj bedno zarad tega - pa ni treba, da je tako.

Logitech napisal/-a:Lahko upravičeno sklepam, da so ji posledično tudi izkušnje bila polomija, to gre z roko v roki. Saj je napisala, da je imela ONS, neuspešne zveze in bluzenja. Ima kvantiteto, vendar nobene kvalitete.

Ampak že večkrat je katera napisala, kako ji je od 3,4 tipov za polovico od njih žal. Pa kako vam je lahko žal, če ste se prostovoljno spustile v seks (če se niste, drugo)? Moja številka je kar višja od povprečja v tej temi, pa mi ni za enega žal, ker sem se v to spuščala z glavo in polnim zavedanjem (čeprav ne vedno čist trezna). A res nimate tolk nadzora nad sabo, da počnete stvari, ki jih potem obžalujete? Brez zamere, ampak če statistično gledano (celo po svojih merilih) vidi kot napako dve tretjini tipov s katerimi se je dala dol, kdo je večja "cipa"? (pa ne označujem nobene za kurbo, samo nek point hočem izpostavit)

. Sam mam občutek, da v večini primerov ni to vzrok, ampak bolj moralni maček 

Sprejemam odgovornost, da sem plačala za LCD januarja več, kot bi marca. In obžalujem. Ko bi se le drugače odločila