Število spolnih partnerjev

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^men so tud moja bluzenja bla zabavna :P pojej se

Ja, hotela sem rečt, naj "obrne ploščo" in ne gleda več na te izkušnje kot nekaj groznega, nemoralnega; se mi zdi, da ji je blo mal vsiljeno tako razmišljanje in da posledično ji je tolk bolj bedno zarad tega - pa ni treba, da je tako.
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AtomicKitty »

Logitech napisal/-a:Lahko upravičeno sklepam, da so ji posledično tudi izkušnje bila polomija, to gre z roko v roki. Saj je napisala, da je imela ONS, neuspešne zveze in bluzenja. Ima kvantiteto, vendar nobene kvalitete.

popolnoma napačno razmišljaš!!! sploh nisem rekla tega!! rekla sem, da nisem ponosna na svojo št, partnerjev, da pa je bil sex zanič pa nevem kje si razbrala!!!!
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

purple_rain napisal/-a:^^razsvetli me, v čem je problem?

problem je samo v temu. ker nisem ravno ponosna na svojo cifro in na dva osebka, ki sta med njimi....to je vse....moralc pač
niso problem SPB ker sem bila vedno zaščitena
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lovefrance »

Logitech napisal/-a:Saj je napisala, da je imela ONS, neuspešne zveze in bluzenja. Ima kvantiteto, vendar nobene kvalitete.

Kdo je pa rekel, da te tip za eno noč ne more kvalitetno nategnit? :D
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

^^ :D :respekt:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

lovefrance napisal/-a:
Logitech napisal/-a:Saj je napisala, da je imela ONS, neuspešne zveze in bluzenja. Ima kvantiteto, vendar nobene kvalitete.

Kdo je pa rekel, da te tip za eno noč ne more kvalitetno nategnit? :D

:bia:
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *cukrr* »

3. pa za dva mi je kar žau. :roll:
Tu es dans toutes mes pensées.*
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Malo off topic, ker vam svoje cifre ne bom povedala :D Ampak že večkrat je katera napisala, kako ji je od 3,4 tipov za polovico od njih žal. Pa kako vam je lahko žal, če ste se prostovoljno spustile v seks (če se niste, drugo)? Moja številka je kar višja od povprečja v tej temi, pa mi ni za enega žal, ker sem se v to spuščala z glavo in polnim zavedanjem (čeprav ne vedno čist trezna). A res nimate tolk nadzora nad sabo, da počnete stvari, ki jih potem obžalujete? Brez zamere, ampak če statistično gledano (celo po svojih merilih) vidi kot napako dve tretjini tipov s katerimi se je dala dol, kdo je večja "cipa"? (pa ne označujem nobene za kurbo, samo nek point hočem izpostavit)
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Picture this:
Spoznaš tipa, se ujameta, gresta v posteljo, v postelji polom. Ti ne bi bilo žal, da si se tri ure matrala pa nič iz tega dobila? Lahko bi brala knjigo :wink:

Greš v restavracijo, naročiš pico. Prostovoljno. Pica je zanič. Ti je žal, da si jo naročila?

Zloadaš film. Ga pogledaš, prostovoljno. Film je zanič. Ti je žal, da si ga loadala?

Sem ti kej razsvetlila, kako je mogoče, da stvar obžaluješ, četudi je prostovoljna?

Aja ne, cipa si, če obžaluješ slabo pico/film/tipa oziroma nimaš kontrole. Zato bomo goltali zanič pico, da ne bomo izpadli cipasti ali pa se delali, da nam ni žal, ker smo jo naročili :roll:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ma ne, men ne bi blo žal, gledam na vse kot na izkušnjo. Verjamem pa, da je drugim žal, če je seks zanič. Sem tud pomisla potem, da je to mogoče vzrok, ampak šele ko sem že napisala post, ker sem očitno mela srečo in se mi to še ni zgodilo, zato pač nisem pomislila :) . Sam mam občutek, da v večini primerov ni to vzrok, ampak bolj moralni maček :D
Ok, dodajam to, da je bil seks zanič, kot sprejemljiv razlog za obžalovanje :D
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Kakšno izkušnjo pa lahko potegneš iz slabega seksa? Nikoli več z blondincem, ti so slabi v postelji? Moški z majhnimi nosovi imajo majhno "opremo"?

Joke.

No, sam da se zavedaš, da ni treba obsojati žensk, ki kakšen seks tudi kasneje obžalujejo. Obžalovanje ni znak "šibkosti", zgolj občutek. Iluzorno pa je pričakovati in trditi, da ničesar ne obžalujemo. Oziroma to je že laganje samemu sebi, kar pa je škodljivo :wink:

Ko smo pri obžalovanju, obžalujem čas, ki sem ga porabila za ljudi, ki tega niso vredni. Kar pa me ne naredi slabega človeka, prav tako zaradi tega ne dvomim v lastno presojo. Tisti trenutek se je zdelo vredno, čas je pokazal, da sem se motila. Motiti se je človeško. To sem mogla napisat, ker je en kup svetnikov že tle gor :wink:
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ma ne, sej ne obsojam, sploh ne. Zato sem pa dala cipo v narekovaje. Sam najbrž to, da seksaš z nekom, potem pa obžaluješ, niti ni dobro za psiho in ne vem, zakaj to nekatere ponavljajo.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

In si se odločila, da ne obžaluješ ničesar. Za psiho je slabo hitro menjavanje spolnih partnerjev, promiskuiteta ipd. Isti drek, al obžaluješ al ne. Prve so iskrene, druge iščejo opravičila za svoja dejanja :wink:

Najškodljivejši tukaj je pa vzrok, zakaj greš v posteljo. Če greš zarad seksa, in je le ta slab, ga boš obžaloval. Ne bo ti pa škodilo. V nobenem primeru.

Če greš zarad tega, ker si nabit k kanta pa itak ne veš kaj delaš, bo slabo za psiho, al boš obžaloval al ne.

Če greš zarad tega, da pridobiš fantovo "naklonjenost", pa te tipo sam izkoristi, ti bo vplival na psiho. Obžaluješ al ne, nima veze.

Če greš zato, ker si se v mladosti naučil skozi spolni akt sprejemati ljubezen, bo to škodljivo, spet obžalovanje tle nima veze.

Vzrok, zakaj in zaradi koga se spustiš v odnos je kritičen, ne al dejanje obžaluješ al ne :wink:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Evo, ena teh svetnic je že tule. Pa kva ste to vsi od Horsa pa Tanande kupil al kaj? Nič ni narobe z obžalovanjem :wink:

Jst obžalujem, da sem izbrala delo v zdravstvu. Resnično obžalujem in načrtujem prekvalifikacijo, nekaj v smislu dietetike. Kako mi lahko trdiš, da nimam kaj obžalovat? In da je kaj narobe, če svojo takratno odločitev obžalujem?

Obžalujem nakup LCD-ja, dva meseca kasneje je bil na akciji. Resnično obžalujem, prišparala bi 200 eurov.

Obžalujem nakup karte za koncert Cece. Bol fajn bi se mela v Orto-tu.

In ja, sprejmem odgovornost, ker sem obolevala na Ceci, a vseeno obžalujem. In drugič je več ne kupim :P Sprejemam odgovornost, da sem plačala za LCD januarja več, kot bi marca. In obžalujem. Ko bi se le drugače odločila :P
Odgovori