Hujšanje
- White_Widow
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
Sej sem napisala v prvem postu, da ne smem jest določenih stvari zaradi želodčnih težav...predvsem ne maščob, mastne hrane in sladkorja..tega RES NE SMEM, ker imam po tem grozne težave (tukaj ravno odpade svinjsko meso ipd., čeprav ga ne maram)
...in da pojem nenormalne količine OH, da jem povprečno 5x na dan, jem tudi zvečer, saj sem takrat najbolj lačna.
že več let imam tak jedilnik, le da sem prej uživala še sladkor, pa nikoli nisem hujšala, že 5-7 let sem imela nespremenjeno kilažo. zdaj pa kile kar puhtijo. Nevem, zakaj bi zato morala opustiti telovadbo, sploh ker jo izvajam samo pol ure dnevno, že dolgo časa.
jem testenine, krompir, piščančje/puranje meso, hrenovke, jajca, kruh, riž, mogoče malo zelenjave za prilogo, ali za solate, maslo, olivno olje, kislo smetano..se mi zdi, da bi se od take hrane morala redit. To je pa na žalost skoraj vse, kar sploh smem uživat.
...in da pojem nenormalne količine OH, da jem povprečno 5x na dan, jem tudi zvečer, saj sem takrat najbolj lačna.
že več let imam tak jedilnik, le da sem prej uživala še sladkor, pa nikoli nisem hujšala, že 5-7 let sem imela nespremenjeno kilažo. zdaj pa kile kar puhtijo. Nevem, zakaj bi zato morala opustiti telovadbo, sploh ker jo izvajam samo pol ure dnevno, že dolgo časa.
jem testenine, krompir, piščančje/puranje meso, hrenovke, jajca, kruh, riž, mogoče malo zelenjave za prilogo, ali za solate, maslo, olivno olje, kislo smetano..se mi zdi, da bi se od take hrane morala redit. To je pa na žalost skoraj vse, kar sploh smem uživat.
-
- Cosmopsiho
- White_Widow
- Cosmopolitanka
Zakaj se pa dejansko sploh hočeš zredit? A si res tak presneto suha?
Meni se ne zdi nič narobe z (tudi zelo) suhimi puncami, če vedo, da so zdrave.
Meni se ne zdi nič narobe z (tudi zelo) suhimi puncami, če vedo, da so zdrave.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
Tukaj ti bo bolj težko kdo pomagal, glede na to, da gre pri tebi že za nek (z laičnega vidika) nelogičen primer, ko ješ ogromno OH in tudi sicer kot praviš normalno, kile pa še kar izgubljaš. Koliko si pa visoka in koliko kg imaš? Tako iz teksta in na oko sicer ne more biti ravno razvidno, ali si presuha, ker je odvisno tudi od zgradbe in teže kosti, ampak nek pokazatelj pa vseeno je. Mislim, da se boš morala kar na svojo zdravnico obrniti, da te pregleda ali pošlje na kakšne raziskave, ker pri normalnem delovanju organizma ne izgubljaš konstantno kg - ob normalnem prehranjevanju. Če pa zdravnica ni najbolj zavzeta, jo pa pač zamenjaj, saj te ne zavezuje nobena pogodba, ki bi določevala, da moraš vztrajati pri njej. 

- White_Widow
- Cosmopolitanka
bom šla jutri k zdravnici, ampak tole z menjanjem osebne dr. pa ni tok lahko, kakor se zdi..me nikjer ne vzamejo, povsod pravijo, da so polni
sicer nisem presuha, sploh ne, ampak se pa vidi, da me je "pobralo" (prej sem imela zame idealno postavo, zdaj pa več to ni to
).
Zgleda me je prej ohranjala mastna hrana, ki je zdaj sploh ne smem niti pogledat
No vseeno hvala za odgovore

sicer nisem presuha, sploh ne, ampak se pa vidi, da me je "pobralo" (prej sem imela zame idealno postavo, zdaj pa več to ni to

Zgleda me je prej ohranjala mastna hrana, ki je zdaj sploh ne smem niti pogledat

No vseeno hvala za odgovore
-
- Sramežljivka
- Kontakt:
- White_Widow
- Cosmopolitanka
- *pikapoka*
- Debatorica
White_Widow napisal/-a: Telesno sem aktivna, pa vendar izgubljam kilažo, namesto da bi jo pridobivala. Nasvet?
Tegale ne razumem čist točno? A če je človek telesno aktiven, naj bi se redil al kako?
Drugače je pa res najbolj pametno, da ješ več OH in kakšnih sladkarij.
Mam pa neki sošolk, ki so res suhe in jejo ogromno in se pač ne morejo zrediti. Če pa ti svetujem s stališča nekoga, ki že vse življenju hujša: Srečna bodi, da lahko poješ karkoli in se ne zrediš, vem, slaba tolažba zate

-
- Cosmopsiho
Js pa ne razumem kaj delam narobe. Telovadim (aerobika in boks) , jem res bolj zdravo kot prej, ne jem belega kruha, testenin ampak zdrave beljakovine--> piščanjčje,puranje meso in zelenjavo, pojem ful sadja, popijem velik vode in ŠE VEDNO se redim vsak dan :S:S In to se dogaja že dva tedna, še nikoli v življenju se nism tok redila.. sem pa nehala KT jemat, bi lahko blo to..'?
And I'd give up forever to touch you.
-
- Cosmopsiho