Hujšanje

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a White_Widow »

Sej sem napisala v prvem postu, da ne smem jest določenih stvari zaradi želodčnih težav...predvsem ne maščob, mastne hrane in sladkorja..tega RES NE SMEM, ker imam po tem grozne težave (tukaj ravno odpade svinjsko meso ipd., čeprav ga ne maram)
...in da pojem nenormalne količine OH, da jem povprečno 5x na dan, jem tudi zvečer, saj sem takrat najbolj lačna.

že več let imam tak jedilnik, le da sem prej uživala še sladkor, pa nikoli nisem hujšala, že 5-7 let sem imela nespremenjeno kilažo. zdaj pa kile kar puhtijo. Nevem, zakaj bi zato morala opustiti telovadbo, sploh ker jo izvajam samo pol ure dnevno, že dolgo časa.

jem testenine, krompir, piščančje/puranje meso, hrenovke, jajca, kruh, riž, mogoče malo zelenjave za prilogo, ali za solate, maslo, olivno olje, kislo smetano..se mi zdi, da bi se od take hrane morala redit. To je pa na žalost skoraj vse, kar sploh smem uživat.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Pejdi k zdravniku, morda imaš težave s ščitnico. Ne vidim drugega vzroka, če je dejansko vse to res, kar pišeš. Spet pa je odvisno ane.. Kok je zate, da velik OH poješ.. :D mamo različne porcije v mislih mogoče :P
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ščitnico sem pregledala pred kratkim, bila naj bi OK (ali pa tudi ne, glede na to, kakšno imam zdravnico?)

pojem pa tok, da pol lahko samo še sedim pred TV-jem/kompom kakšno uro, dve :D :D

no, mogoče bo pa treba res obiskat dr., če se bo tako nadaljevalo (ker mi res ne gre v glavo, zakaj se ne zredim)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Zakaj se pa dejansko sploh hočeš zredit? A si res tak presneto suha?

Meni se ne zdi nič narobe z (tudi zelo) suhimi puncami, če vedo, da so zdrave.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Tukaj ti bo bolj težko kdo pomagal, glede na to, da gre pri tebi že za nek (z laičnega vidika) nelogičen primer, ko ješ ogromno OH in tudi sicer kot praviš normalno, kile pa še kar izgubljaš. Koliko si pa visoka in koliko kg imaš? Tako iz teksta in na oko sicer ne more biti ravno razvidno, ali si presuha, ker je odvisno tudi od zgradbe in teže kosti, ampak nek pokazatelj pa vseeno je. Mislim, da se boš morala kar na svojo zdravnico obrniti, da te pregleda ali pošlje na kakšne raziskave, ker pri normalnem delovanju organizma ne izgubljaš konstantno kg - ob normalnem prehranjevanju. Če pa zdravnica ni najbolj zavzeta, jo pa pač zamenjaj, saj te ne zavezuje nobena pogodba, ki bi določevala, da moraš vztrajati pri njej. :wink:
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

bom šla jutri k zdravnici, ampak tole z menjanjem osebne dr. pa ni tok lahko, kakor se zdi..me nikjer ne vzamejo, povsod pravijo, da so polni :mad:

sicer nisem presuha, sploh ne, ampak se pa vidi, da me je "pobralo" (prej sem imela zame idealno postavo, zdaj pa več to ni to :? ).
Zgleda me je prej ohranjala mastna hrana, ki je zdaj sploh ne smem niti pogledat :D

No vseeno hvala za odgovore
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Daleč...

Neprebrana objava Napisal/-a my_self »

Jej 7x na dan, sploh zvečer, v vsak obrok vključi bel kruh (če hočeš pretiravat dodaj še kakšne paštete al pa sir), če ješ solato dodaj kupljene prelive, pij sadne sokove/pijače z mehurčki/pivo oz. nasploh alkohol pa boš pridobila na teži. :D
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

Khm, hoče se zredit, ne pa zbolet :? :P

Pa tukaj smo tudi že dolgo OT, a ne bi bilo bolj pametno pisat v tisto temo Kako se zrediti, ki sem jo prilepila :(
Wellness.B
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Wellness.B »

Jej 5 obrokov na dan, po treh glavnih obrokih (zajtrk, kosilo, večerja) pa spij še kakšen beljakovinski šejk in se boš zredila 1 do 2 kg puste mišične mase na mesec, pa tudi telovadiš lahko. Več kot boš, bolj se ti bo izoblikovalo telo.
lp
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ma kakšni šejki, rajš si jajca nardim za večerjo

drugače pa..
Pa tukaj smo tudi že dolgo OT, a ne bi bilo bolj pametno pisat v tisto temo Kako se zrediti, ki sem jo prilepila sad
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *pikapoka* »

White_Widow napisal/-a: Telesno sem aktivna, pa vendar izgubljam kilažo, namesto da bi jo pridobivala. Nasvet?

Tegale ne razumem čist točno? A če je človek telesno aktiven, naj bi se redil al kako?

Drugače je pa res najbolj pametno, da ješ več OH in kakšnih sladkarij.
Mam pa neki sošolk, ki so res suhe in jejo ogromno in se pač ne morejo zrediti. Če pa ti svetujem s stališča nekoga, ki že vse življenju hujša: Srečna bodi, da lahko poješ karkoli in se ne zrediš, vem, slaba tolažba zate :)
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Je bilo že dvakrat omenjeno, da smo tukaj OT, saj dve temi obstajata posebej namenjeni temu, tukaj pa je govora o hujšanju.

Uporabniški avatar
Lamia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lamia »

Js pa ne razumem kaj delam narobe. Telovadim (aerobika in boks) , jem res bolj zdravo kot prej, ne jem belega kruha, testenin ampak zdrave beljakovine--> piščanjčje,puranje meso in zelenjavo, pojem ful sadja, popijem velik vode in ŠE VEDNO se redim vsak dan :S:S In to se dogaja že dva tedna, še nikoli v življenju se nism tok redila.. sem pa nehala KT jemat, bi lahko blo to..'?
And I'd give up forever to touch you.
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

Ščitnica? KT same naj nebi povzročale povečanja teže, punce se zredijo ker lahko povečajo apetit in zato več jejo.
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ona je napisala, da je nehala jemat KT in če se zaradi tega redi, ne zaradi jemanja. Lahko pa je res ščitnica ali kaj drugega razlog. Jaz bi šla k zdravniku in opisala kakšen stil življenja imaš (prehrana ipd.), pa te pošljejo na kakšne preiskave, ali pa ti že zdravnik na licu mesta kaj svetuje ...
Odgovori