Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a she-devil »

Priznam da:

- sem zadnje dni z razpoloženjem na nuli

- res ne vem zakaj se moram toliko sekirat za druge ljudi

- bi morala enostavno pustit, da se zadeve razpletejo tako kot se bojo

- bi mi včasih pasalo bit čimbolj daleč od njih

- mi v teh časih nudi ful podporo :alright:
Breakfast is my religion! (The Mask)
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

Shimmie_ napisal/-a:- bom popizdila, če kmalu ne najdem študentskega dela. Poslala sem najmanj 40 prošenj, šla na nekaj razgovorov, kjer so mi dali vedit, da me bojo vzeli, potem pa so me skenslali :cry:

+1

*da se mi že meša od nedela in sem že prav zgubila občutek za karkoli.. nič se mi ne ljubi, iz bajte se mi ne da nikaaaamor, skoz sme utrujena in tečna. :roll: da pa sploh ne govorim o kešu.. ta mesec bom prav na kredit živela.. s temi mojimi priložnostnimi deli komaj za najemnino napraskala. jao.
*da je vsaj zadnje dni počutje malo bolje, ker sem se premaknila malo iz ljubljane.. šla do kolegice na obalo malo preluftat misli in um.. paše.
*da je vse skupaj v eni taaaaki zmešnjavi in mam že poln kufer vsega, ampak sem po parih urah stran od žrela situacije prišla do nekaterih jasnih spoznanj, ki jih doma nikoli nebi mogla ujeti..
*da vem, da bo vse dobro :)
*da sem ful srečna, da sem se malo bolj podrobno začela ukvarjati z eno stvarjo, ki me zanima, neopisljivo veseli in dejansko edina zares izpolnjuje že skoraj pol življenja.. čisti adrenalin, podžiganje kreative in razmišljanja o možnostih, kako iz tega narediti THE real thing.. :flower:
*bog, kako ljubim morje.. mislim vodo pa to..
*da sem danes poslala vpisni list za nov fax.. in se ne morm odločit al sem vesela oz olajšana, ker se končno odločila za ta korak, ali sem rahlo osramočena, ker bom pr svojih letih spet bruc :D
*da jebiga, upam, da sem se tokrat pravilno odločila.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

-* ne vem kaj je smešnega če greš rolati z čelado?

Punca se smeji ker nosim čelado povsod, pa 1x mi je že življenje rešila....tako da lahko zgledam kot Butec in butec, ampak živ bom pa vedno :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

- da sem si končno nardila blog. namen je sicer, da bi funkcioniral kot predstavitven page, ampak je blog lažje urejat. zdej morem samo še ves material, ki se mi valja po disku naložit nanj.
- da sem se vsedla za računalnik in napisala celih 5 strani! ko bi le bilo vsako ždenje pred računalnikom tako produktivno!
- da grem danes na en koncert in komaj čakam.
- morem pred tem nardit še n-stvari in opravit mrljaužnt opravkov.
- sem na dvotednskem delovnem/ študijskem dopustu. jupi!
- bi si morala med tem najdet tudi eno malčekk bolj primerno, zabavno, kreativno službo, ker je ta v kateri sem trenutno res podn. glih tolko, da nisem čisto brez dnarja.
- da grem naslednji teden na obalo in upam, da bom tam čim več časa. ljubi mir in net samo na telefonu. pol manj distrakcij!
- da mamo najbolj kjut mačko na svetu, ki je prava scrtanka, poleg tega še strašno 'zgovorna' in pol cele dneve laufa za mano in mi neki razlaga. js se delam, da jo razumem in ji odgovarjam. crazy cat lady all the way!
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* da sem zeloooo dobre volje danes, čeprav sem še vedno malo bolana
* da mi je pasal mal "ne-it" na faks ta teden :)
* da se ne bom več tako žrla zaradi tega, ker sem se tolko zredila, ampak bom bolj vesela zaradi izgubljenih kil! (čeprav grejo počasi dol...)
* da bom bolj začela cenit svoje delo pred študenta, čeprav zna bit včasih brutalno dolgočasno...
* da bom počasi povsem črtala sladko iz svoje jedilnika!!!
* da komaj čakam svoj rojstni dan :)))
* da si bom jutri šla kupit kako knjigo
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamara stylish »

:wink:
* da se mi ne daaaa... NIČ,
*da mi je dolgčas in bi raje sedela na faxu... a kaj ko bi samo revije listala...
* da si bom končno sama naredila my very own clutch bag (jeeeeij),
* da ga bom pogrešala, ko me 5 mescev ne bo :( :cry:
* da ne vem kako bom zdržala,
... da se že sprašujem...zakaj že grem???
* da se vseen veselim :D

+ da želim videti od Claire torbico :D

In, da se utrujeeeeenaaa :zzz:
Zadnjič spremenil Tamara stylish, dne 08. Mar. 2012 18:02, skupaj popravljeno 1 krat.
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ da takoj vem o kom govoriš glede na zadnje nakupe :P :P
* da sem dobila dovoljenje za poletni dopust, zdej pa le še primerjanje cen, lokacij in agencij, pa rezerviranje do konca meseca
* da se menimo še za prvomajski road trip z avtom :jump: :jump:
* da moram, ampak res moram mal delat za faks...kar zavlačujem, pol me bo pa spet uneslo, kot vedno....
* da komi čakam, da se čist pozdravim in se začnem držat plana :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

Tamara stylish napisal/-a:* Da mi gre ena k je kupila isto torbico really really really na živce :) :)

sem pa mislila, da tema "zadnji nakup" ni namenjena temu, da forumaši vidijo, da imaš nekaj novega, ampak da lahko še njih seznaniš z izdelkom, poveš kje in kolko in potem je kompliment, da je kateri tolko všeč, da si še ona kupi :D
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^^bi lahko vedla, da jo bo kupila ker si ji lepo napisala kje jo lahko najde :) Drugič pa ne napiši, če nočeš da si kdo kupi enako zadevo kot ti. Sicer pa predvidevam, da ti ne bi šlo na živce če bi si jo katera druga uporabnica kupila, ali pač? Saj sta z različnih koncev slo., ne sekiraj se.

*da je blo na koncertu noro
*da so me pozitivno presenetili
*da sem vidla eno izmed kolegic po dveh, treh letih ker je prišla domov in bo v kratkem padla pijačka z našo staro družbo, komaj čakam.
*da je ena od bejb noseča pa si nikoli ne bi mislile da bo ona prva nosečka izmed nas (prej je blo za pričakovat da bo zanosila po nesreči in ne načtrovano)... glavno da so časi njene pubrtete mimo, ker jo je ubitačno metalo :D
*^sem zelo vesela za njo
Yada, yada, yada...
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

:!:

No, sem zbrisala... dajmo se s čim zanimivejšim ukvarjat.
Zadnjič spremenil Tamara stylish, dne 09. Mar. 2012 10:19, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- je bilo včeraj...
- si ne znam predstavljat, kaj preživljata
- je za moje pojme biti pogrebnik, eden najbolj morečih, morbidnih...poklicev
- sem ju končno spoznala
- ^^ it's all true
- bi bilo suuuuper jutri it na morje :D
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *pikapoka* »

Tamara stylish napisal/-a:Nekatere očitno niste razumele, da ni poanta v tem, da gre za enako torbico... ampak za žensko ;)
.

Kaj za vraga ti je Ninča nardila, da jo lahko tako "daješ v nič". Ni mi jasno, res ne!? Kolk ste stare ženske tle gor, 13 let? Pol pejd pa v tujino in tam nakupuj. A res pričakuješ, da boš kupila torbico v Deichmannu in je ne bo imel nihče?

Priznam, da
× sm se kr mal preveč razburla :)
× mam čez 5 ur izpit in se mi ne da it, ker je butasta snov pa še premalo sem se učila in bo polooom
× komaj čakam, da pridem domov in ...
× že odštevam dneve do morja in poletja
×je psihopat!
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

* Da sem srečna, srečna, ker sem bila sprejeta na izmenjavo!

kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kokica87 »

Priznam:

- da so me spravili v slabo voljo,
- da kljub temu, da sem bila vseskozi vzoren, priden otrok, redno delala šolo, faks in sem zraven še delala ter se dejansko sama preživljala, bodo za moje starše vedno vsi drugi boljši, jaz pa vedno eno veliko razočaranje,
- da komaj čakam da dokončam še tale letnik, si najdem redno službo in se odselim od njih,
- da me danes čaka še en težek pogovor s fantom,
- da imam občutek kot da se je v tem tednu vse počasi začelo podirati,
- da razmišljam o tem da bi si našla službo v tujini, pustila vse za sabo in pričela z novim življenjem,
- ^^da itak sem premalo samozavestna za kaj takega,
- da bi rada končno doživela, da se tudi meni kje nasmehne sreča,
- da sem prav fouš vsem svojim prijateljicam, ki jim gre vse po načrtu.
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Trouble »

- je Tamara stylish popravila svoj post :) nekej v smislu "ja, res si se preveč razburila" (leti na uporabnico *pikapoka*) :eek:
- mi je vseeno če izpadem "špeckahla", ker sem mnenja, da tako obnašanje ne sodi na forum
- komi čakam da pride domov :)
- greva jutri na izletek
- bova mela lep vikend
- me je malček strah kaj bojo rekli v njegovi službi:?
- si želim da bi bilo vse ok :!:
- komi čakam da grem v novo službico v ponedeljek
- se moram dogovorit čim prej za pjačko
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
Zaklenjeno