Shimmie_ napisal/-a:- bom popizdila, če kmalu ne najdem študentskega dela. Poslala sem najmanj 40 prošenj, šla na nekaj razgovorov, kjer so mi dali vedit, da me bojo vzeli, potem pa so me skenslali
+1
*da se mi že meša od nedela in sem že prav zgubila občutek za karkoli.. nič se mi ne ljubi, iz bajte se mi ne da nikaaaamor, skoz sme utrujena in tečna.

da pa sploh ne govorim o kešu.. ta mesec bom prav na kredit živela.. s temi mojimi priložnostnimi deli komaj za najemnino napraskala. jao.
*da je vsaj zadnje dni počutje malo bolje, ker sem se premaknila malo iz ljubljane.. šla do kolegice na obalo malo preluftat misli in um.. paše.
*da je vse skupaj v eni taaaaki zmešnjavi in mam že poln kufer vsega, ampak sem po parih urah stran od žrela situacije prišla do nekaterih jasnih spoznanj, ki jih doma nikoli nebi mogla ujeti..
*da vem, da bo vse dobro
*da sem ful srečna, da sem se malo bolj podrobno začela ukvarjati z eno stvarjo, ki me zanima, neopisljivo veseli in dejansko edina zares izpolnjuje že skoraj pol življenja.. čisti adrenalin, podžiganje kreative in razmišljanja o možnostih, kako iz tega narediti THE real thing..
*bog, kako ljubim morje.. mislim vodo pa to..
*da sem danes poslala vpisni list za nov fax.. in se ne morm odločit al sem vesela oz olajšana, ker se končno odločila za ta korak, ali sem rahlo osramočena, ker bom pr svojih letih spet bruc
*da jebiga, upam, da sem se tokrat pravilno odločila.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche