Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

-* sem se imel fajn na bordanju

-* sem danes učil bordati nekega pač tamalga od enih znancev, in ga vprašam: " kok znaš ti bordat?", reče: " ful obvladam, skačem in vse", rečem ok odpeljiva se na tistile hrib z vlečnico in bova skupaj se odpeljala dol pa bova delala različne zavoje in take fore.
Prideva na vrh hriba, in me prosi če mu zapnem vezi in se mi je zdelo tako malo čudno že...zapnem vezi, in rečem naj se zapelje dol po hribu in ga bom opazoval za napake.
Tamali spelje, in gre kar naravnost in jaz mislim da nabira hitrost, tamali se še vedno pelje naravnost, in tamali gre direkt naravnost v gozd kjer se prevrne...
In potem zvem da je okoli govoril da sem shit od učitelja :D .

-* je bilo ful zabavno ker so bili neki moji kolegi zraven še učitelji na nekemu letovanju, in sem jih pač spremljal kaj kej delajo, in to so bili mali stari ene 4 -5 let, in prvi dan so vse čevlje pomešali in vse, ker logično noben mali ne pozna svojih oblačil in obutev.
In je bil en mulc ki je skozi pravil da ga čevlji žulijo, nakar pogruntamo da je on nosil 2 številke manjše istega tipa od enega drugega, ki je nosil njegove večje.
Bil je pa še en ki je nosil 2 leva čevlja :D, da o tem od koga so bili kaki pancarji ali smuče iti ne govorimo.

-* je bilo fajn preživeti večer z njo, na njenemu terenu...in bolj kot sem z njo, raje sem z njo. Pač top bejba, kaj čmo. :kuss:
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Eući* »

iii so posrečeni te ta mali otročki :)
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^^mja dokler ne zveš, da je ena 3 letnica pritekla in rekla da jo en Maks sili da bo drek pojedla. Nakar zveš da se je po riti praskal in ji prste pod nos vtikal. Otroci - precej svinjske zadeve :D
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

Led Zeppelin napisal/-a: in to so bili mali stari ene 4 -5 let, in prvi dan so vse čevlje pomešali in vse, ker logično noben mali ne pozna svojih oblačil in obutev

Hmm, a misliš, pri teh letih pa pomoje že kar poznajo, vsaj morali bi, sej to grejo že kmal v šolo o.O sej ima že skor vsak svoj iPad v vrtcu zdej, pa ne bojo poznali svojih gat :D mogoče se jim je samo zabavno zdelo pa so se mal delali :wink: :D

- da me malo čas priganja
- da upam, da mi bo uspelo vse pravočasno opravit
- da se grem s čajem nalivat :P
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- nimam pojma, kako sem prišla tako daleč...
- don't know what to do :?
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

da:
1. sovražim sestavljanje duše in telesa po pustovanju

2. sovražim herpes

3. se sprašujem zakaj me še kar noge bolijo, nakar se spomnim, da plesat in skakat 5 dni zaporedoma dan in noč ni lih vsakdanje

4. to, da smo vsi prehlajeni ne rabim omenjat (pa je šel en dan sneg pa -8 stopinj, pa drug dan sonce pa +5, pa plesat brez jaken, pa ponoči lulat ven brez jaken...)

5. sem prijatlu pokazala sredinca. saj ve zakaj, prekleta copata mamina.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- Da sem se spravila preučevat etiopsko kuhinjo in možnosti budžet potovanja po Karibih
- Da bo oboje težko izvedljivo, ker za prvo se pri nas ne dobi originalnih začimb, za drugo pa trenutno (še) nimam denarja
- Da je etiopska hrana zakon in da se v resnici da potovat z relativno nizkim budžetom po Karibih :D
- Da se da na Trinidadu in Tobagu surfat :cool:
- Da nisem šla na pustovanje, ker sem zbolela. Baje so se imeli zakon :cry:
- Mi je brezveze od kar ima fant službo, ker cele dneve prečepi za knjigami ali računalnikom
- Je omenil, da mi lahko zrihta neko (redno) službo, ki pa je v njegovem kraju, ki pa je čisto drugje kot jaz živim, kar bi pomenilo, da bi se "morala" preseliti k njemu. To se mi zdi trenutno ful slaba ideja in sem odklonila, čeprav bi bilo super, taka službica za določen čas, da mi ni treba skrbet dokler ne dobim službe v svojem poklicu.
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

-sem ponosna nase, ker imam dneve zapolnjene totalno in ne bo nič lenarjenja te počitnice
-sem ga včeraj odjebala na tako nesramen način pa danes spet poskuša in si misli, da je đek
-je rekel, da hoče da nejino prijateljstvo ne presahne
-reke presihajo ne prijateljstva
-sem grem zdaj za eno urco učit in se prav veselim, ker se je res blazno lepo učit svoj najljubši predmet
saneLcy_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a saneLcy_ »

*sem srečna, ker sem si danes prvič dala delat nohte
*jutri dobim laseke in še bo dodatna sprememba, ker grem nazaj na rjavolasko
*upam ,da bo mi celotna sprememba pomagala, da nadaljujem normalno življenje naprej, kjer me ne bo on ves čas spremljal v mislih
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

^nobena sprememba, ti ne bo pomagala ga preboleti/nehati misliti na njega. Tudi če si daš umetne nohte, lase, greš v solarij, daš nos popravit, joške povečat... Delaj na sebi (osebnost), ne na tem, da postaneš nekdo ki nisi (fake..)

Priznam:
-da sem se zredila
-da nisem naredila nečesa, kar bi mogla
A goal without a plan is just a wish.
spelcaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a spelcaaa »

Ajča da te potolažim, jaz nisem naredila NIČESAR kar bi mogla:)

Priznam pa:
- da uživam v branju vaših priznanj in sem zelo srečna za vas, ko preberem vaša "vesela oz. srečna" priznanja, čeprav vas ne poznam
- da mi je grozno hudo ker trpi zaradi mene, ampak tako ni več šlo naprej
- tudi jaz ga zelo pogrešam
-da obožujem ves čas, ki mi sedaj ostaja in ga koristno porabim samo za sebe:)
- da se mi reeeees ne da spravit učit :)
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

-da je nekaj prišlo za mano s tromesečno zamudo
-da sem jezna, žalostna, besna
-da če bi bil kdo zdaj tu bi ga najbrž tepla
-da se raje odločam med tem, če se bom začela dret ali cmerit...še izbiram
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

-* se veselim vikenda

-* jo bom nasekal v vseh špilih, pri UFC jo bom knockoutal da ne bo vedela od kje je priletelo
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

^^me zanima, če je tvoja izbranka tananda! :D :D :D
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

- da OMG, ne morem verjet, da sem naredila izpit. :jump:

- da OMG, še bolj ne morem verjet, da sem naredila izpit v tem času, ko mi je še vožnja v mb bla v breme :wtf:

- da OMG ne morem verjet, da sem dobla najvišjo oceno (ja, moram se pohvalit, ker to ni normalno, da bi za nič truda in z obnašanjem po liniji najmanjšega odpora bil sposoben tako oceno dobit. pa nič spala, ker smo mogli it na kanzyanija. ne ker bi se tak hudo učila. pa prva sem šla ven.majkemi se mi je mudilo naprej na kurentanc! ne moreš magnifica zamudit!) :musik:

- da ja. že spet potrjeno. če hočete shujšat dajte žurat par dni skup. pa nič jest. pa nič več spat kot 5 ur. pa vjutro zarana enega jegra pa bo. ;) ne ne. đizs spet mam uničen želodec. samo še gospodu pustu to pustim. niti stric novo leto ali teta morje nimajo tega privilegija.

- da grem gledat nov del DH, ker res si zaslužim. kurc pa fuzbal. koga to briga? razen tora. in johija. in mojega tipa. in vseh ostalih tipov.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Zaklenjeno