-* sem danes učil bordati nekega pač tamalga od enih znancev, in ga vprašam: " kok znaš ti bordat?", reče: " ful obvladam, skačem in vse", rečem ok odpeljiva se na tistile hrib z vlečnico in bova skupaj se odpeljala dol pa bova delala različne zavoje in take fore.
Prideva na vrh hriba, in me prosi če mu zapnem vezi in se mi je zdelo tako malo čudno že...zapnem vezi, in rečem naj se zapelje dol po hribu in ga bom opazoval za napake.
Tamali spelje, in gre kar naravnost in jaz mislim da nabira hitrost, tamali se še vedno pelje naravnost, in tamali gre direkt naravnost v gozd kjer se prevrne...
In potem zvem da je okoli govoril da sem shit od učitelja

-* je bilo ful zabavno ker so bili neki moji kolegi zraven še učitelji na nekemu letovanju, in sem jih pač spremljal kaj kej delajo, in to so bili mali stari ene 4 -5 let, in prvi dan so vse čevlje pomešali in vse, ker logično noben mali ne pozna svojih oblačil in obutev.
In je bil en mulc ki je skozi pravil da ga čevlji žulijo, nakar pogruntamo da je on nosil 2 številke manjše istega tipa od enega drugega, ki je nosil njegove večje.
Bil je pa še en ki je nosil 2 leva čevlja

-* je bilo fajn preživeti večer z njo, na njenemu terenu...in bolj kot sem z njo, raje sem z njo. Pač top bejba, kaj čmo.