Kako mu zbiti ego?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

^^ no no tut ti nisi dala pametnega nasveta, kako tipu zbit ego :lach:

A to si se še enkrat registrirala, al si nova, pa nestrpno čakaš nasvete, kako se tipu zbije ego?? :)
anja.url
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a anja.url »

Jochie napisal/-a:
anja.url napisal/-a: Zato če ji ne znate odgovorit na zastavljeno vprašanje ni treba bit žaljiv, ona sama pozna svoja čustva in razloge zakaj bi mu to storila. :)

juhu...in potem bo vzela macolo, da bi mu ego zbila ter ga bo dvakrat po buč udarila pa bomo slovenske novice bral... :lol:

lej, maščevanje ni dobra zadeva, velikokrat je tudi nevarno za življenje... maščujejo se ljudje, ki imajo problem v sebi. če mi to nakažemo, nismo žaljivi ampak bi radi osebi samo povedali, da to kar dela, ni prav in ni pametno ter da je najboljše, da živi svoje življenje naprej ter se ne ozira nazaj....

ne ne, nism zagovrajala maščevanja... mi ni to všeč! Nism mela v mislih vseh postov, ampak nekateri so pač nesramni. Punca bo prej ko slej sama spoznala, da to ni to... :) Razglablanje o njenih čustvih mi je pa bedarija, sama ve kk in kaj čuti, če še pa ne bo pa prau kmalu spoznala :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:33, skupaj popravljeno 1 krat.
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a funny baby »

No jst bi tud rada vedla kako se tipu zbije ego :) pa ne samo tipu, tudi zenski recimo. Nasplosno kako se cloveku zbije ego.
Mi mamo v nasi druzbi dva taka, tipa in zensko (med sabo nista nic, le kolega) s previsokim egom.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:33, skupaj popravljeno 1 krat.
anja.url
Sramežljivka
Sramežljivka

Zvoncica napisal/-a:^^ no no tut ti nisi dala pametnega nasveta, kako tipu zbit ego :lach:

A to si se še enkrat registrirala, al si nova, pa nestrpno čakaš nasvete, kako se tipu zbije ego?? :)

ja ne nism dala, tud nimam namena v komu zbit, ker ne delam tega, in ne vem kako se to nardi!
sm nova na tem formu in me ne zanima kako nekomu zbiti ego. Ampak me je zmotlo le to da je punca vprašala neko vprašanje, povedali so ji pa vse drugega, nikol nism napisala da nekateri nasveti niso pametni, ker so ji lepo povedali, so me pa zmootli nesramni? in resnično ne vem zakaj bi moj post zmotu tiste, ki so ji lepo povedali. :D hahahaha in nevem kdo si še dela dva nicknama :) mogoče ti? :D
anja.url
Sramežljivka
Sramežljivka

sirova štručka napisal/-a:ne, ne ve kako čuti, glede na to, da pravi, da je že prebolela, hkrati, bi ga pa še rada prizadela. Če bo prej ali slej prišla k pameti, dobro za njo, ampak če bo pa do takrat imela ideje o maščevanju in ponižanju nekoga, je pa malo manj dobro, tako za njo, kot za tiste, ki bi lahko čutili morebitne posledice njenega gneva.

Glej js nism misla nič slabega, ampak sm želela le poudariti da ni treba bit zloben! :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
anja.url
Sramežljivka
Sramežljivka

sirova štručka napisal/-a:
anja.url napisal/-a:ampak sm želela le poudariti da ni treba bit zloben! :)

če pa tako, bi pa morala svoje sporočilo nasloviti na avtorico teme in ne na nas :D

Ne sej ni avtorica teme ble zlobna. No sej je ok :) sm pokomentirala in to je to :D se mi ne da niti ubadat zdej več s tem :) Lep dan :)
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

anja.url napisal/-a:ja ne nism dala, tud nimam namena v komu zbit, ker ne delam tega, in ne vem kako se to nardi!
sm nova na tem formu in me ne zanima kako nekomu zbiti ego. Ampak me je zmotlo le to da je punca vprašala neko vprašanje, povedali so ji pa vse drugega, nikol nism napisala da nekateri nasveti niso pametni, ker so ji lepo povedali, so me pa zmootli nesramni? in resnično ne vem zakaj bi moj post zmotu tiste, ki so ji lepo povedali. :D hahahaha in nevem kdo si še dela dva nicknama :) mogoče ti? :D

Ja to bo to ja, pa na obeh profilih mam 3600 postov :gruebel:

Nasvet: če si nova, pa prideš nekam, ponavad verjetno ne začneš najprej vsega okol kritizirat pa komentirat hehehe, zakaj si pol tko začela tuki?? :cool:

Ena je napisala, da bi rada zbila ego tako tipu kot punci? Ne vem, kaj bi mela od tega? Če ti nista kul, se pač ne druži z njima, pa je problem rešen :)
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

Zvoncica napisal/-a: Ena je napisala, da bi rada zbila ego tako tipu kot punci? Ne vem, kaj bi mela od tega? Če ti nista kul, se pač ne druži z njima, pa je problem rešen :)

Točno tako. Niti ne vem, zakaj se čuti upravičeno presojat, kdo ima ustrezno visok / nizek ego in da to lahko spreminja po svoji volji pri drugih ljudeh :gruebel:
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a delfinchek »

Meni tudi ni jasno, zakaj se ukvarjati z egom drugih ljudi. Najbolje je iti stran, če ti človek ne paše. Tudi jaz sem spoznala ljudi s previsokim egom za moj okus, pa se nisem z njimi ukvarjala. Škoda mojega časa in živcev.
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a funny baby »

Ok, it stran. Pa ce ti tezi?
In ce je opazno, da ima visok ego? Non stop mora biti najboljsi, vse ve, nikoli ne da prav drugim cetudi je na dalec vidno, da imajo drugi prav in so v vecini. Hoce bit v srediscu pozornosti. Ne da se odgnati - se pravi, ce se ti odstranis te poisce. Govori samo o sebi, ce ti zacnes govort o sebi te prekine in zacne o sebi.

Hm, imam bolj obcutek, da noben ne ve kako komu zbit ego. Ali pa, ce se to sploh da?
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

funny baby napisal/-a: Hm, imam bolj obcutek, da noben ne ve kako komu zbit ego. Ali pa, ce se to sploh da?

Upam, da ne. Zakaj bi sploh kdo moral to vedet? :D Oziroma kaj naj bi sploh to pomenilo? Da ga želiš užalit, osramotit ipd., da bo postal ponižen in nesamozavesten? Menim, da nima nihče pravice spreminjat nikogar ali ga namerno poskušat degradirat, pa četudi mu gre tista oseba na živce - če poskušaš kaj takega, pomoje ne izpadeš dosti bolje kot on :wink: Ignoriraj ga pač, če te moti oz. mu to povej jasno v obraz, kakšni skriti načrti nasproti sočloveku se pa pomoje nikoli dobro ne obnesejo :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori