A to si se še enkrat registrirala, al si nova, pa nestrpno čakaš nasvete, kako se tipu zbije ego??

Jochie napisal/-a:anja.url napisal/-a: Zato če ji ne znate odgovorit na zastavljeno vprašanje ni treba bit žaljiv, ona sama pozna svoja čustva in razloge zakaj bi mu to storila.
juhu...in potem bo vzela macolo, da bi mu ego zbila ter ga bo dvakrat po buč udarila pa bomo slovenske novice bral...![]()
lej, maščevanje ni dobra zadeva, velikokrat je tudi nevarno za življenje... maščujejo se ljudje, ki imajo problem v sebi. če mi to nakažemo, nismo žaljivi ampak bi radi osebi samo povedali, da to kar dela, ni prav in ni pametno ter da je najboljše, da živi svoje življenje naprej ter se ne ozira nazaj....
Zvoncica napisal/-a:^^ no no tut ti nisi dala pametnega nasveta, kako tipu zbit ego
A to si se še enkrat registrirala, al si nova, pa nestrpno čakaš nasvete, kako se tipu zbije ego??
sirova štručka napisal/-a:ne, ne ve kako čuti, glede na to, da pravi, da je že prebolela, hkrati, bi ga pa še rada prizadela. Če bo prej ali slej prišla k pameti, dobro za njo, ampak če bo pa do takrat imela ideje o maščevanju in ponižanju nekoga, je pa malo manj dobro, tako za njo, kot za tiste, ki bi lahko čutili morebitne posledice njenega gneva.
sirova štručka napisal/-a:anja.url napisal/-a:ampak sm želela le poudariti da ni treba bit zloben!
če pa tako, bi pa morala svoje sporočilo nasloviti na avtorico teme in ne na nas
anja.url napisal/-a:ja ne nism dala, tud nimam namena v komu zbit, ker ne delam tega, in ne vem kako se to nardi!
sm nova na tem formu in me ne zanima kako nekomu zbiti ego. Ampak me je zmotlo le to da je punca vprašala neko vprašanje, povedali so ji pa vse drugega, nikol nism napisala da nekateri nasveti niso pametni, ker so ji lepo povedali, so me pa zmootli nesramni? in resnično ne vem zakaj bi moj post zmotu tiste, ki so ji lepo povedali.hahahaha in nevem kdo si še dela dva nicknama
mogoče ti?
Zvoncica napisal/-a: Ena je napisala, da bi rada zbila ego tako tipu kot punci? Ne vem, kaj bi mela od tega? Če ti nista kul, se pač ne druži z njima, pa je problem rešen
funny baby napisal/-a: Hm, imam bolj obcutek, da noben ne ve kako komu zbit ego. Ali pa, ce se to sploh da?