S fantom sem že nekaj časa skup. Imava že neko skupno preteklost in vem da tudi skupno prihodnost. Vedno sem si želela takšnega fanta, ki me bo imel tako rad, me spravljal v smeh, mi pomagal v težkih trenutkih... Za mene je perfekten. Obnaša se res lepo, v bistvu je vse na njem super. Kot po osebnosti, je tudi po izgledu. Nočem ga izgubit.
A potem je tu problem. Sčasoma sem se začela drugače obnašat do njega.. Včasih se obnašam kot da mi je res vseeno za njega, on naredi vse za mene, jaz pa včasih ne morem niti ene male stvari. Živciram se že za vsako malenkost. Zaradi tega pa pride do kreganja, ki je vedno bolj pogosto. Vedno se po tistem lepo pogovoriva, ugotoviva da je bilo bw. Ampak, če me zmoti vsaka malenkost. Ali pa pretirano reagiram. Tega se zavedam in me boli, ker nevem kaj naj naredim. To traja že dlje časa, ampak je včeraj prišlo spet do bw kreganja in sem premišljevala, da res več nemrem tako naprej. Sam me je vprašal če rabim kaj časa za premislek, da malo premislim zakaj sem zadnje čase takšna, zakaj ne morem biti preprosto tista vesela in pozitivna oseba v katero se je zaljubil. Težko mi je ker res več nisem tista oseba. Preprosto sem obupana, nevem kaj naj naredim

In ko mi še prijateljice rečejo, da sem lahko srečna da mam takega fanta, mi je še samo težje:( Ker nevem kaj je razlog takega čudnega obnašanja. Kako sem naj takšna kot se bila prej?
Kaj naj naredim? Kakšno je vaše mnenje?