London
- positive vibration
- Cosmofrik
^^Ryanair si preverla? Dvomim, da bo kaka druga letalska družba cenejša iz Gradca.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Spet js, še z enim neumnim vprašanjem
Ko hočem rezervirat karte za easybus in use korake naredim uspešno, mi na koncu vedno napiše tole 3D Authentication Failed. Pa imam čitalec za kartice in vpišem securecode in mi tud napiše da je avtentikacija uspela in ko me preusmeri nazaj na stran od Easybusa mi napiše to zgoraj.
Če ve katera zakaj in kako to rešit, prosim

Ko hočem rezervirat karte za easybus in use korake naredim uspešno, mi na koncu vedno napiše tole 3D Authentication Failed. Pa imam čitalec za kartice in vpišem securecode in mi tud napiše da je avtentikacija uspela in ko me preusmeri nazaj na stran od Easybusa mi napiše to zgoraj.
Če ve katera zakaj in kako to rešit, prosim

'Women have a relationship with shoes that men will never understand.' -Audrey Hepburn
positive vibration napisal/-a:keepsake, s kerim prevoznikom pa letiš in kdaj greš?
jao, kdaj šele vidim jaz to....

greva 21 marca, nazaj pa letiva... 3 aprila, mislim da

easyjet iz Brnika.
Pa še vedno sem brez hostla. Ubistvu bi ta easy hotel prišel v poštev, ampak se sploh nič ne znajdem

Gledala sem South Kensington, to kolikor sem uspela pogruntat, je dokaj blizu vsega? Cena, ki mi jo izpiše je za dve osebi?
Čisto sem zmedena kar se teh online brskanj za spanje tiče

I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Tako, ja. South Kensington ima res kul lokacijo, blizu parih muzejev, Kensington palače. Malce daljša hoja do "centra" (malce več kot 500 m do Hyde Parka, Harrodsa). In ja, easyHotel ima cene na sobo, ne na osebo, torej če daš 2 gosta ti izpiše celoten znesek (je pa cena itak ista, če 1 v sobi, al pa 2)
Bi pa js na tvojem mestu menjavala več hotelov, še posebi easyHotel, ker ni čistilke in zna bit po 2 tednih svinjak

Bi pa js na tvojem mestu menjavala več hotelov, še posebi easyHotel, ker ni čistilke in zna bit po 2 tednih svinjak

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Midva več kot postelje in tuša praktično ne rabiva, ker bova nonstop zunaj...
Mislim da bova kar bookirala, edino kar me mogoče skrbi je prezračevanje teh sob, kakšne so kej izkušnje? Ne najdem nič pametnega na netu, razen pritoževanja nad tem kako majhne so sobe
Vzela bova pa normalno (ne small) sobo, brez okna.
Pa koliko sem razumela na strani, lahko čiščenje sobe/menjavo posteljnine naročiš vmes in ni problema s tem
Mislim da bova kar bookirala, edino kar me mogoče skrbi je prezračevanje teh sob, kakšne so kej izkušnje? Ne najdem nič pametnega na netu, razen pritoževanja nad tem kako majhne so sobe

Vzela bova pa normalno (ne small) sobo, brez okna.
Pa koliko sem razumela na strani, lahko čiščenje sobe/menjavo posteljnine naročiš vmes in ni problema s tem

I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Ja, lahko naročiš, ampak stane seveda: (kot vse v easyHotelu)
Za prezračevanje so pa zračniki in klima (sama še nisem mela problemov, da neb blo zraka, v "kopalnici" itak svoje prezračevanje). Če ti preveč/premal piha, poveš na recepciji. Sicer pa tudi sobe z oknom imajo isto, ker se okna ne da odpret (vsaj v Earl's Court, ugibam da povsod tako)
Extra towels available - £1 per towel, please ask at reception.
Housekeeping service available at £10 per room clean/linen change - please book at reception.
Za prezračevanje so pa zračniki in klima (sama še nisem mela problemov, da neb blo zraka, v "kopalnici" itak svoje prezračevanje). Če ti preveč/premal piha, poveš na recepciji. Sicer pa tudi sobe z oknom imajo isto, ker se okna ne da odpret (vsaj v Earl's Court, ugibam da povsod tako)

aja, ful dobra fora z oknom
zdej sem brskala še malo naokoli in našla tole
http://www.tunehotels.com/our-hotels/li ... eet-london
mnenja?

zdej sem brskala še malo naokoli in našla tole
http://www.tunehotels.com/our-hotels/li ... eet-london
mnenja?
Zgleda kul! Tudi cene so fajn! Če greš, prosim poročaj, mogoče še js izkoristim
Preverla naključnih 5 dni in 235 funtov. Precej podoben sistem kot easyHotel.
tripadvisor tud hvali

Preverla naključnih 5 dni in 235 funtov. Precej podoben sistem kot easyHotel.
tripadvisor tud hvali
Aha, sem prebrala vse feedbacke! Deluje obetavno
Ima pa max 10 nočitev, tako da sva zdej na tem, da sva prve par dni v Easy (ker se lahko čekinaš kadarkoli) in se potem preseliva sem, ker sem zasledila o nekih doplačilih če zamudiš uro do katere se moraš prijavit v hotel.
Po slikcah sodeč, je tuki vsaj kšna polička in podobno, da ni res samo postelja in dve kljukici na steni
Bom še malo brskala, ampak se mi zdi tole super zadeva, za vikend bookirava, karkoli že!
Sva že kar malo pozna

Ima pa max 10 nočitev, tako da sva zdej na tem, da sva prve par dni v Easy (ker se lahko čekinaš kadarkoli) in se potem preseliva sem, ker sem zasledila o nekih doplačilih če zamudiš uro do katere se moraš prijavit v hotel.
Po slikcah sodeč, je tuki vsaj kšna polička in podobno, da ni res samo postelja in dve kljukici na steni

Bom še malo brskala, ampak se mi zdi tole super zadeva, za vikend bookirava, karkoli že!
Sva že kar malo pozna

Men tud všeč, pa še Liverpool street je kar kul lokacija
Bom še js probala naslednjič ta hotel. Verjetno že letos
Hvala, da najdla.

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj