..in pa purple...ne se sekirat nisi edina ki ima grde, razvlečene, majce doma na sebi

pa če grem mimo ogledala sem si ušeč brez da se štimam in lišpam...ker taka pač sem

in pa... neoprijete xl majce, razvlečene in to...top šit

White_Widow napisal/-a: Sploh nevem, od kje je to prišlo, da se ma pa za doma "bol grda" oblačila. zakaj že? Meni so sicer tudi oprijete kavbojke udobne. Nevem, zakaj nebi bila v njih, zato ker nekomu drugmu niso udobne?
barbie_girl_85 napisal/-a: PResenečenje za fanta pa ne spada v temo "kaj nosite doma", se ti ne zdi?
barbie_girl_85 napisal/-a:Ps Sploh pa, mojga je najbolj zrajcal, ko sem hodila okol samo v njegovi razvlečeni xxxxl majci![]()
barbie_girl_85 napisal/-a: Če bom pisala bolj po "claire sistemu", ki tiste, ki nosijo razvlečene xxxl majice poveže še z dolgočasnostjo, naveličanostjo fanta, nepobritimi pazduhami in mastnim lasiščem......
....mene nošenje oprijetih kavbojk doma spominja na tiste prodajalke ljubezni, ki jim je pomembno, da je rit zategnjena in joške napol zunaj, las in pi*de is pa ne operejo po mesec dni. Ijn potem mislijo,m da so vse lepe, hodijo s tono mejkapa in lakom za nohte, izpod pazduh jim pa smrdi
claire napisal/-a:verjamem. ampak ko to postane rutina, nastane problem. amm... kolikokrat pa dejansko lahko hodiš okrog samo v majici? brez hlač? (zaradi higiene). to ne spada pod "kaj doma oblečete".
Anjeske napisal/-a:Ene že rahlo pretiravate in zapadate v skrajnosti![]()
Tistim, ki vihate nos nad sponzorskimi majicami, bom pa rekla, da sponzorske majice niso samo ena bela prevelika flika z napisom zidarstvo Novak. Tudi sponzorske majčke so lahko lepe in simpatične.
In če trenerka ni ravno ukrojena po postavi tudi še ne pomeni da je grda...