Kaj nosit doma, da bo lepo, privlačno in udobno zraven?
Meni namreč zmankuje idej. Rada sem urejena vedno, tudi doma. Če sem v lepi trenirki, še gre, a imam samo eno res lepo (a več jih tudi ne potrebujem). Drugače mi vse cenene trenirke, še posebno hlače, ratajo razvlečene, cunjaste, skratka neugledne. V njih se ne počutim prav nič privlačno.

Poleti ni problem - saj nosim lepa krila, ki so udobna. Zaenkrat takih ni težko najt. Zgodaj jeseni in pozno pomladi kombiniram krilo z zelo lahkimi hlačnimi nogovicami, ki se jih skoraj ne čuti in so zelo udobne. Žal pozimi hlačne nogavice ne maram nosit, ker so z večinoma takih materialov, ki mi niso udobna. V službi ja, doma pa ne.
Drug problem so hlače. Imam samo ene kavbojke, ki so res zelo udobne in modne in jih nosim z veseljem tudi doma. Kje najdet hlače, ki so lepe, poudarijo postavo (rada imam bolj oprijet stil, spodaj pa ravno krojene hlačnice) in ki so hkrati tudi udobne? V trgovinah mi je to vedno misija nemogoče. Pajkice mi nekako ne ležijo - so udobne, a meni ali ne pristojijo ali pa so mi grde....
Predogi prosim...