Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

- sem vedla, da se bo 'samo ena tekila za nazdravit' končala tako, kot se tekila pač konča. skoraj prazna.
- da me posledično boli glava, hujših posledic pa ni. na srečo.
- da bom danes končno zares stestirala grafično tablico. jupi!
- da sva posvojila malo mucico iz zavetišča. totalno je kjut in zabavna in pridna in cartljiva, čeprav v naročju noče bit. bognedaj!
- da grem pogledat DH in čakat, da prime aspirin :)
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

*da si nikol, nikol, ampak res V LAJFU nebi upala pomislit, da se bo dogajalo to, kar se :D
*da sem cist zatreskana, ampak vse vedno bolj kaze na to, da nisem samo jaz :luff: (keri hudi smajliji no :D )
*da mi je zadnje tedne ful prevec fajn in in..ah. nic.
*da vseeno ne polagam nekih pretiranih upov v to. zdaj, ko mam priloznost imet malo bolj jasne misli, se mi zdi cela scena vseeno dost nesmiselna. uzivam pac v tem trenutku. sekirala se bom ze kdaj drugic. sem se ze dovolj.
*da sem pridna na jobu in mi ta tedn celo spet dogaja..
*da sem spet cist prehlajena in mi je malo bed kr nevem kako bom zdrzala do petih brez robckov.. trije paketki pa konkretn del wc-role so ze v vecnih papirnatih loviscih...
*da sem nasla fertig hudo muziko in pulim lase zravn od navdusenja in ekstaze :phones:
*da rabim nuuuuujno nove hlace. kje naj dobim? morejo bit kul, ne presiroke, ampak bognedaj preozke..najboljse iz kakih zanimivih materialov in absurdnih barvnih kombinacij, ceprav se tudi jeansa nebi branla.. blablabla. kupovanje hlac je nekaj najhujsega mozno!
*da mam v nedeljo rojstni daaan in bom cist po nacelu Its my party and I cry if I want to :lach: :grinsevil:
*da komaj cakam my very own whiskey bottle :D
*da se do konc mesca obeta hudo zurersko vzdusje, februar pa itak...adijo pamet :flamingdev: trije hudi domaci zuri, koncert na dunaju, brutalen parti v zagrebu..and counting! mojim usesom nebo hudega. bomo vidli kaj kaj imunski sistem pravi na to. zaenkrat je prevec zapolnjen s forwardiranjem smrklja iz mojega telesa proti povrsju... treba bo nabavit zabe.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

*da si nikol, nikol, ampak res V LAJFU nebi upala pomislit, da se bo dogajalo to, kar se biggrin

> ^^ meni se tudi dogaja. lol.
> da ne vem če je to pot neke samodestrukcije ali kaj drugega. verjetno prvo.
> da ne moreš ma res no. fak kaj delamo.
> da sem totalno zmedena, ampak kaj me briga
> me pa ful briga faks
> tako da arrivederci cosmo forum za nekaj ur
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a arianna87 »

- sem danes načeloma dobila novo službo! :D
- sicer morm opravit še drugi krog intervjuja s ta glavnim direktorjem, ampak mam že zeleno luč, glede na to, da oni zaupa temu današnjemu sodelavcu s katerim sem bla
- je to bil najboljši intervju sploh: pogovarjala sva se skoraj uro pa pol, začetno je bilo čisto splošno, nato pa sva prešla na hobije in prosti čas in interese....na koncu sva se že tikala in prav fajn podebatirala
- samo zdej nevem kaj naj naredim s trenutnim šihtom....mah, ko/če pride do tega bom že potuhtala
- sem pa prav dobre volje! :)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

- grem jutri pohajat po lj. je bil že cajt. (škoda ko je tlko ljudi, ki bi človek moral z njimi spit kofe, da enostavno nima dan dovolj ur) :<

- da sem bla fuulll pridna danes :scherzkeks:

- da to človek ne more verjet kaj enim starinam dogaja v glavah. dajte se ubit no, da boste "boljši" od nas. đizs. a ste glupi? nam dol visi, mi mao dovolj sredstev in podpore. nam laufa, vam pa ne. lahko naslednjič poskusite folku ponudit 100€, pol pridem še jaz k vam. po 100€. svašta.
:yernuts:

- da sem zvedla šokantno novico. :wtf:

- sem spet jaz tista, ki motiviram dečve, ker same obupajo čas posla :mukkies:

- da komaj čakam jutri...
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

arianna87 napisal/-a:- sem danes načeloma dobila novo službo! :D

Tudi jaz in priznam, da že dolgo nisem bila tako zelo vesela, čeprav sem tudi sicer pozitivka. Lažje je bit dolgo časa brez tipa kot službe, tako da mi je trenutno to res na prvem mestu. Drugače pa congratz arianna! ;D

- da se mi zdijo ljudje, ki oznanijo na fb, da odhajajo od tam, patetični, saj se slej ko prej vrnejo. Še bolj patetični so pa tisti, ki potem itak ne držijo besede in sploh niso odšli.
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a arianna87 »

^ waaaa, super Tamala_mrha! :D
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

-* bo jutri legend..............počakaj, darno. Legendarno ja.

Boljše kot Loto :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss N. »

čestitke vsem za diplome pa službe :D

- se je novo leto pričelo noro...in se zaenkrat tudi tako nadaljuje...

- me je ful presentu sms meni posebne osebe iz preteklosti...

- ^^na račun tega sedaj počasi obnavljava zaenkrat prijateljstvo :)

- imam rada čiste račune s prijatelji, zato sm bila enega "priznanja" vesela

- sm ful vesela, da se s sodelavko tako štekamo

- sm v letošnjem letu po šestih letih ponovno smučala in pričakovala najmanj da se bom cela polomila...dejansko razen musklfibra nič posebenga...

- ^^že načrtujem nove smučarske podvige... baje da grem z bivšim smučat...me prav zanima, če se bo to udejanilo in kako bo vse skupi zgledalo

- ful preveč zapravljam
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

- komaj čakam, da dočakam dan, ko bom lahko spokala iz tega stanovanja, ker živim na lokaciji s precejšnjo gostoto izpušnih plinov, saj imam tik pod balkonom vsak dan cele vrste avtomobilov :?

- posledično tudi ne pomaga kaj dosti zračiti stanovanje, ko pa se itak dušim v tem plinu

- je prav creepy ugotoviti, da nekdo na vsak način hoče imeti vpogled v tvoj fb profil, in ko te doda že tretjič, je že skrajni čas, da nekoga blokiram

- sem nekaj dni zatem, ko sem to osebo blokirala, dobila spet prošnjo za prijateljstvo, a iz nekega sumljivega profila, žal pa se ne da več videti s katerim mailom je registrirana oseba, ki ti pošlje prošnjo (včasih se je to videlo, ko sem dobila na mail obvestilo o prošnji)

- da se tudi očetu zadnje čase dogajajo neke čudne stvari, saj je že dvakrat sredi noči prejel klic z neznane št. (ni skrita, a je ne pozna), na drugi strani pa je vse tiho in nato prekine

- že dela na tem, da ugotovi, kdo se skriva za št., in glede na to, da skoraj nič na tem svetu več ne more ostati prikrito, upam, da se osebo razkrije
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

-* Upam da se pozdravi, in da bo čimprej vse vredu z njo :( :kuss: :kleeblatt:
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a monique* »

* joooj kolk bi šla na festival ta vikend pa ne smem :?
* gremo pa vseen jutr s kolegicam končno v Koper na obisk
* upam da se bomo mele fajn
* sem ugotovila da ga že kar mal pogrešam... mogoče sem se pa res mal zagledala v njega :gruebel:
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

-da mam poln kufer njegovih laži, kak ga ni sram, vedla sem da laže in sm samo za finto šla preverit in itak da je bila laž, so mi pa prijateljice rekle, kok si iznajdljiva in kok si se spomnila
-da ga ignoriram, ve kje sem doma in ve kje me lahko najde, če si bo želel to kar hoče imeti, ampak vem da ne upa nobenega kontaktirat, ker nima jajc
-da tut mene kliče neka neznana cifra, ki je tiho, očitno imam tak fajn glas, al kaj? :P :wink:
-da je mislil da bo še to izsilil, ampak ne bo gledal tega filma, a-a
-da mu mora res slabo it, da me je šel prosit za to kar me je prosil, res nima nobenega ponosa
-da resnično čutim vsako mišico na telesu od včerajšnje telovadbe
-da mi za enga tipa res ni jasno kaj bi rad od mene (pomoje sex), en hip odhaja v tujino, drug hip odpira podjetje, mater je čuden :x
-da se mi sploh ne da ubadat s takimi jazbeci, ki pri 30-ih nimajo razpucan v glavi kaj bi sami s sabo
-da mi je to da nobenmu ne rabim polagat računov za nič neprecenljivo
-da ko se obrnem in pogledam nazaj, sem vesela da se je izteklo kot se je
-da je vse v psihi oz. veliko tega, ko sem se poštimala so mi izginili problemi s srbenjem in lupljenjem kože na dol. delu telesa in to v hipu
-da sem začela verjet v to, da vse izvira iz notranjosti in da je včasih zdravila nesmiselno jemat, če lahko sam pri sebi urediš zadeve
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Led Zeppelin napisal/-a:-* Upam da se pozdravi, in da bo čimprej vse vredu z njo :( :kuss: :kleeblatt:

ne smeš seksat na prepihu, če imaš občutljivo bejbo! :D :D :D
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Shimmie_ »

Priznam, da

* mi je včeraj zjutraj kontroler kart na vlaku polepšal dan
* čestitam vsem za službe :)
* se še jaz malo pohvalim - tud jaz danes pričakujem pozitiven mail :jump:
* tudi jaz komaj čakam, da grem od doma. Plan je letos, upam, da dečko čimprej dobi redno službo, pa jaz tudi, ker potem se bo konkretno začelo dogajat :luff:
* se mi je dans po doooolgem času Končno uspelo naspat :sleepy:

* sem včeraj dobila prvo 10ko na podiplomcu. Bravo jst :cheer:
* bom po končanem faksu najbolj pogrešala moje prijatelje s faksa. Nikoli si nisem predstavljala, da se bomo imeli tako super, skupaj hodili na kosilca, pijače, delali skupaj naloge, si tolk pomagali, poleg tega pa smo postali res dobri prijatelji, ki mi znajo polepšat dan, me spravit v dobro voljo in smo si pripravljeni skočit na pomoč, ko jo kdo potrebuje :alright:

* sovražim mrzlo vreme, neprestano me zebe, pa ni važno, ali imam na sebi en pulover ali 10 :cold: :ill:
Zaklenjeno