-da mam poln kufer njegovih laži, kak ga ni sram, vedla sem da laže in sm samo za finto šla preverit in itak da je bila laž, so mi pa prijateljice rekle, kok si iznajdljiva in kok si se spomnila
-da ga ignoriram, ve kje sem doma in ve kje me lahko najde, če si bo želel to kar hoče imeti, ampak vem da ne upa nobenega kontaktirat, ker nima jajc
-da tut mene kliče neka neznana cifra, ki je tiho, očitno imam tak fajn glas, al kaj?
-da je mislil da bo še to izsilil, ampak ne bo gledal tega filma, a-a
-da mu mora res slabo it, da me je šel prosit za to kar me je prosil, res nima nobenega ponosa
-da resnično čutim vsako mišico na telesu od včerajšnje telovadbe
-da mi za enga tipa res ni jasno kaj bi rad od mene (pomoje sex), en hip odhaja v tujino, drug hip odpira podjetje, mater je čuden
-da se mi sploh ne da ubadat s takimi jazbeci, ki pri 30-ih nimajo razpucan v glavi kaj bi sami s sabo
-da mi je to da nobenmu ne rabim polagat računov za nič neprecenljivo
-da ko se obrnem in pogledam nazaj, sem vesela da se je izteklo kot se je
-da je vse v psihi oz. veliko tega, ko sem se poštimala so mi izginili problemi s srbenjem in lupljenjem kože na dol. delu telesa in to v hipu
-da sem začela verjet v to, da vse izvira iz notranjosti in da je včasih zdravila nesmiselno jemat, če lahko sam pri sebi urediš zadeve