black_ariella napisal/-a:*da ne najdem več nobene boljše (pametne, globoke, zrele) teme na tem forumu (pa tud uporabnikov, ki bi razmišljali in se obnašali/izražali bolj zrelo, je vedno manj)
*da se mi zdi, da novih uporabnikov sploh ne sprejmete - starejši, ki ste gor, mate svojo zaprto skupino, vsi ostali, ki se kasneje pridružimo, pa itak dobimo občutek, da nimamo kaj iskati tu zraven (ali naša mnenja niso dobra, ker so različna od vaših, ali pa naše poste preprosto ignorirate, kakor da jih ne bi blo)
*me je vse skup negativno presenetilo - predvsem dejstvo, da se kaj takega lahko dogaja na forumu, kot je Cosmopolitan (ker ni neki "privat" forum)
- se mi trenutno ful da to pokomentirat.
(to, da se ne čutiš sprejete, je hecno, ker jaz sem si -menda včeraj, ali danes- mislila, o lej jo, ta je nazaj ko sem en tvoj poste prebrala.)
(komur je klima tu gor slaba, mu je pač slaba. moraš si jo vzet na izi, al pa pač pizdit, kako na (KOZMOFORUMU!!) ni (več) globokih tem.)
(to, da so ustvarjene skupinice, ta forum dela poseben. jaz sem zato tu.)
(jaz osebno ne ignoriram postov. jih preberem, ampak skomentiram pač meni zanimive. pa naj bodo tvoji, od barbi, mahagonija... je pa res, da nekateri posamezniki izstopajo, jebiga.)
(mene tudi noben ni sprejel. če pa že, pa vsaj ne toplo.

pa sem še vedno tu. ker se hodim sem zabavat, ne pa si reči k srcu jemat in se sekirat ker en slovenc misli da bom pustila fanta.)
- da si morajo ljudje najti neke zaposlitve in ne dramatizirati na babjem forumu
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.