Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

black_ariella napisal/-a:*da se mi zdi, da novih uporabnikov sploh ne sprejmete - starejši, ki ste gor, mate svojo zaprto skupino, vsi ostali, ki se kasneje pridružimo, pa itak dobimo občutek, da nimamo kaj iskati tu zraven (ali naša mnenja niso dobra, ker so različna od vaših, ali pa naše poste preprosto ignorirate, kakor da jih ne bi blo)

da malo pretiravaš, si samo dober mesec za menoj prišla gor in js se prov toplo sprejeto počutim :D
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

- da me zanima, kaj se definira pod "nov uporabnik"
- da sem "diskriminacijo" opazila sam v temi Cosmoobdarovanje
- da so si določeni (Akva, Đeki, Slovenc, bla bla sej ne vem iz glave) čist lepo "izboril prostor", določeni (manjica) pač ne.
- da so nekatere nove teme res butaste (ene par si jih še ti Evelin skenslala, like iščem Miheta, dvomim da zaradi nove uporabnice :D )

- priznam, da imajo nekateri res veliko postov, ampak ne zarad zarote, pač velik pišejo. povečini starejši uporabniki, konec koncev sodelujejo že več let. omejite poste in utišajte "glasne". sam pol bo mrtev forum. kako drugače pa naredit vidnega (sprejetga) enga, ki vsak teden da eno pripombo, pa še to zelo medlo (butasto), pa res ne vem :roll:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

black_ariella napisal/-a:*da ne najdem več nobene boljše (pametne, globoke, zrele) teme na tem forumu
Odpri jo, če ti fali.
black_ariella napisal/-a:*da se mi zdi, da novih uporabnikov sploh ne sprejmete
Sodeluj še kje drugje kot pretežno v raznih igricah, pa boš pustila vtis.

*tud "ta stari" smo morali začet na začetku! :P
Uporabniški avatar
black_ariella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a black_ariella »

No, evo: to je to (purple_rain,barbie_girl_85,Tananda) , o čem sem "priznala" v mojem prejšnjem postu.

Tananda, in ne, nisem napisala svojega posta, zato, ker bi "blazno utopično" razmišljala, da kogarkoli briga o odhajanju in prihajanju članov s foruma, ampak samo zato, ker me je zmotilo vse skup na tem forumu. In ne gre se samo za mene, ampak za dosti več uporabnikov, ki so prišli na forum, sodelovali v določenih temah in (verjetno zaradi poodbnih izkušenj, kot jih imam jaz na tem forumu) postali neaktivni in se odstranili.

----------------------------
Priznam, da:
*vedno bolj verjamem, da je mnogo preveč ljudi, ki jih en ku*c birga za druge, zato pa gre ves svet k vragu
*vem, da se zarad mojega posta ne bo nič spremenilo, ampak sem mogla vse skup dat iz sebe (spomnim se, da je bila gor aktivna tud ena uporabnica (ne spomnim se njenega nicka), ki je pisala precej dolge poste, ampak je pisala pametno in zrelo, pa ste jo isto tak spopljuvali, tak da se je punca odstranla... tak, da nisem samo jaz in ni problem v meni...)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

dobila si prostor pod soncem, če hočeš večjega in boljšega, pa se boš morala zanj potruditi, ter boriti in ne samo jokati, obupovati in se pritoževati.
Uporabniški avatar
Anja ^^
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: grosuplje

Neprebrana objava Napisal/-a Anja ^^ »

* še vedno nisem dobila smsa iz študentskega servisa :mad:
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a arianna87 »

- sem maloprej vidla novo fotko, ki jo je objavil moj bivši sexfriend. Fak, kolk ma tip hudo telo! Par minut sem se čist slinla nad tipkovnico. :D
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a monique* »

* fuuuulll vesela ker sem končno izvedela da je stopalo celo in bo čez čas ok :tanz:
* je full fajn slišat da te je kdo pogrešal (v postelji :oops: )
* bom mela očitno ta vikend movie vikend pod deko in s čajčkom
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

black_ariella napisal/-a:*da ne najdem več nobene boljše (pametne, globoke, zrele) teme na tem forumu (pa tud uporabnikov, ki bi razmišljali in se obnašali/izražali bolj zrelo, je vedno manj)
*da se mi zdi, da novih uporabnikov sploh ne sprejmete - starejši, ki ste gor, mate svojo zaprto skupino, vsi ostali, ki se kasneje pridružimo, pa itak dobimo občutek, da nimamo kaj iskati tu zraven (ali naša mnenja niso dobra, ker so različna od vaših, ali pa naše poste preprosto ignorirate, kakor da jih ne bi blo)
*me je vse skup negativno presenetilo - predvsem dejstvo, da se kaj takega lahko dogaja na forumu, kot je Cosmopolitan (ker ni neki "privat" forum)

- se mi trenutno ful da to pokomentirat.
(to, da se ne čutiš sprejete, je hecno, ker jaz sem si -menda včeraj, ali danes- mislila, o lej jo, ta je nazaj ko sem en tvoj poste prebrala.)
(komur je klima tu gor slaba, mu je pač slaba. moraš si jo vzet na izi, al pa pač pizdit, kako na (KOZMOFORUMU!!) ni (več) globokih tem.)
(to, da so ustvarjene skupinice, ta forum dela poseben. jaz sem zato tu.)
(jaz osebno ne ignoriram postov. jih preberem, ampak skomentiram pač meni zanimive. pa naj bodo tvoji, od barbi, mahagonija... je pa res, da nekateri posamezniki izstopajo, jebiga.)
(mene tudi noben ni sprejel. če pa že, pa vsaj ne toplo. :D pa sem še vedno tu. ker se hodim sem zabavat, ne pa si reči k srcu jemat in se sekirat ker en slovenc misli da bom pustila fanta.)

- da si morajo ljudje najti neke zaposlitve in ne dramatizirati na babjem forumu
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
lemurka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lemurka »

-mi rata slabo, če pomislm kakšne boge polomlene nesmisle sem dons nekomu napletla :heul:
-bleh :D
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

-* jaz bi bil tudi bolj vesel da bi bilo več novih uporabnikov na forumu, in ja tudi jaz sem bral nekaj uporabnic ki so se po 150 postih kar vdrle v zemljo.
To da si izboriš prostor je bedarija, saj nismo živali....potem bi bile PR pa *mala* najbolj za*ebane na forumu, pa niso.

Na forumu se zabavajte, ne vzemite tega osebno....ko vas kdo je*e ga pošljite v k*rac, in ko vas spet je*e, ga pošljite še enkrat.
Skupine se delajo, ker postanemo bolj osebni...nicki padejo in se pokažejo obrazi, in to postane bolj zanimivo in privlačno.
Dejstvo je da če ne bo novih uporabnikov, bomo skoz samo eni in isti ki se kregamo med sabo in "svetujemo" padalcem na forumu.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

priznam, da se mi zdi to o novih uporabnikih bedarija. A to se gre o tisti mački z zlomljenim repom, al sem kaj zamudila? Pač, če pišeš neumnosti, se ti kontrira. Lahko ostaneš, lahko pa greš. Sej mamo slovenca, ki se je obdržal kljub vsemu, pa Ninčo, ki se je obdržala,...

priznam še, da sem od starih dobila najboljše darilo za dedka mraza ever! :D

priznam še da zeham ob butastih poskusih bivšega, da bi se "naključno srečala" :stupid: saj me skupni frendi pridno obveščajo, ko se ima namen potikat po mojih koncih, takointako pa grem ta vikend z mojim na lepše :lala: you fail!

pa priznam, da sem ful zmatrana, ampak me čaka še za ene tri ure dela (najlažje zasluženih 200€ na svetu) in pa pakiranje za vikendpobeg :sleepy:
Zadnjič spremenil keepsake, dne 05. Jan. 2012 23:15, skupaj popravljeno 1 krat.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Led Zeppelin napisal/-a:To da si izboriš prostor je bedarija, saj nismo živali....potem bi bile PR pa *mala* najbolj za*ebane na forumu, pa niso.

ti sploh nisi zaštekal.
Vsi pridemo na svet (tudi na forum), ampak za ime, za veljavo, da se ga bo dojemalo tako kot si bo želel, se bo moral pa vsak sam potrudit.
Njej se je en post skritiziral (niti ne vem kaj je blo), pa je šla mulo past. Če tako deluje tudi v privat življenju, ne bo nikamor prišla.
ariella zdej bi ti prejšnji avatar pasal :P
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

monique* napisal/-a:* fuuuulll vesela ker sem končno izvedela da je stopalo celo in bo čez čas ok :tanz:

Kaj je bilo?

Priznam da..
..upam da bo stopalo čimprej zaceljeno ^^ :wink:
..se po pogovoru z očetom počutim bolje
..bova po vseh teh letih končno mogoče izboljšala najin odnos ali vsaj razčistila kar je bilo :)
..moram že enkrat sprejeti, da ljudem ne moreš pomagati če tega sami ne želijo, bo počasi :)
..ga pogrešam :)
..ne vem al naj kupim kupon za salso al ne..
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
Uporabniški avatar
neenchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: nekje med oblaki

Neprebrana objava Napisal/-a neenchy »

- da imam v sredo zagovor diplomske in sem za popizdit živčna, sej ne da imam skoz vglavi, da bom prva na našem faksu, ki je dejansko padla na zagovoru :D
- da ne vem če boma po vseh teh letih zveze ''pregurala'' to krizo
- da sva se preveč oddaljila in kot kaže ne najdema poti nazaj, čeprav se trudiva oba :?
- da ima moj čez pol ure r.d. in zdej čakam, da odbije polnoč, da mu voščim
- da še en dan pa pol urce pa mam še js r.d. :D
- da bo praznovanje zarad zagovora prestavljeno na naslednji vikend, bo pa potem toliko bolj pestro
- da naslednji teden začnem z zumbo
- da mi nekaj pravi, da bo to leto prelomno leto
- da želim vsem tule lep vikend
If you talk about me, I got some advice!
Click your heels 3 times and say "I wish I had a life!"
Zaklenjeno