keepsake napisal/-a:Sej je isto, kot si zadevo zastavil preko neta, vprašaš če bi šla pojutrišnem na eno šetnjo/karkoli.
Glej, sem že kakšno povabil na sprehod ali kaj drugega, vendar je pri tem tudi ostalo.
Been there - done that. Sem se pred enim letom udeležil plesnega tečaja zgolj zato, da bi tam spoznaval punce. Bila je polomija (ker sem se v aktivnost prisilil, namesto da bi v njej iskreno užival, da se razumemo).purple_rain napisal/-a:Zakaj? A ni škoda kar zavrečt take možnosti; če ne drugega, bi že takoj v štartu imel nekaj skupnega z osebo in bi blo dost lažje načet (in nadaljevat) pogovor.Logitech napisal/-a:Da bi se pa udeležil nečesa zgolj zato, da bi tam spoznaval punce, se mi zdi totalno mimo.
Ravno za to gre, potem naprej ne znam izpeljati. Ponavadi čisto zablokiram.sirova štručka napisal/-a:Se pravi, da videz ni problem, če je šla na sprehod s teboj, ampak si potem tam zafrknil.
Sicer je pa tako, bolj kot si v družbi, bolj se boš znal v družbi obnašat, bolj kot se boš pogovarjal s puncami, lažje ti bo vsakič šlo.
Mogoče si čudaški, mogoče preveč sprašuješ, mogoče ne znaš razvijat pogovora, mogoče nimaš česa o sebi povedat, verjetno si živčen in potem še bolj čuden in najbrž ne znaš nič posebnega oddajati...
Tam so bile 3 punce, vendar se niso spletla prijateljstva, niti na FB me niso sprejele. Postali smo zgolj znanci, pa še to nimamo nobenih stikov. Odkar sem prenehal obiskovati tečaj, jih nisem niti 1x srečal.sirova štručka napisal/-a:Logitech napisal/-a:Sem se pred enim letom udeležil plesnega tečaja zgolj zato, da bi tam spoznaval punce. Bila je polomija (ker sem se v aktivnost prisilil, namesto da bi v njej iskreno užival, da se razumemo).
pa punco si spoznal kakšno?
Sem že omenjal, da imam hobije, ki pa so dokaj individualni in tipični za moške. Seveda se tem hobijem ne nameravam odreči.she-devil napisal/-a:Verjetno maš neke hobije, zanimanja, ki bi jih rad še izpopolnil.. pa se usmeri v to.
Pravim, da ta način pri meni ne pride v poštev, saj nimam niti ene prijateljice. Zakaj pa misliš, da sem se poslužil oglasa?Peterca18 napisal/-a:Sedanjega fanta sem spoznala, ker je bil sošolec od moje prijateljice, prejšnjega sem spoznala na študentskem poker večeru, še prejšnjega preko neke druge prijateljice, ker smo se znašli na istem rojstnem dnevu. Pa nikamor ne hodim z namenom spoznavat fante, na poker sem pač šla ker rada igram poker.
Sem že spoznal kakšno punco preko kolegov, toda dlje kot do pogovarjanja ni prišlo.Tamala_mrha napisal/-a:Logitech, če imaš take strašne probleme pri navezovanju stikov, pa se za začetek odpravi nekam med punce s kakšnim kolegom, pa ti bo lažje odpret usta.
Z njimi nimam stikov, sploh se nikjer ne srečamo, zato me ne gane. Poleg tega sta dve od njih že imeli fanta.sirova štručka napisal/-a:to pa zato, ker se obupance že na daleč voha...