Kaj če ni fizične privlačnosti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Logitech
Sramežljivka
Sramežljivka

Kaj če ni fizične privlačnosti?

Neprebrana objava Napisal/-a Logitech »

Je nujno, da začnete z nekom hodit tudi to, da vas telesno oz. fizično privlači?
Namreč sem v situaciji, ko sem spoznal v redu punco z eno pomanjkljivostjo; fizično me ne privlači.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

a.
Zadnjič spremenil claire, dne 10. Feb. 2012 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Re: Kaj če ni fizične privlačnosti?

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

Logitech napisal/-a:Je nujno, da začnete z nekom hodit tudi to, da vas telesno oz. fizično privlači?

:D seveda je nujno
Uporabniški avatar
FTad
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a FTad »

če me fizično ne privlači, se še pogovarjati ne bi imel veliko s to osebo. Govorim predvsem o nekom, ki bi jo spoznal povsem na novo, ne pa o prijateljicah ipd...
Logitech
Sramežljivka
Sramežljivka

claire napisal/-a:če sta že bila intimna in te še vedno ne privlači, nimaš kaj z njo delat.
Še nisva bila intimna.

claire napisal/-a:sicer pa si lahko pustiš še malo fora, seveda te lahko začne privlačiti. ampak ne čez pol leta.
Čez koliko časa pa?
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

me zanima, koliko vas bodo fizično privlačili partnerji, ko bodo imeli 70 let... :D :D :D
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

)?
Zadnjič spremenil claire, dne 10. Feb. 2012 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Peterca18 »

^^ Se strinjam, zakaj bi bil intimen z nekom, ki te fizično ne privlači.

Fino, da si spoznal punco, ki ti je karakterno super. Itak da je to zelo pomembno za uspešno partnerstvo. Ampak kako boš gradil dobro in iskreno razmerje, če ti ni fizično všeč? Zame je oboje pomembno in eno brez drugega ne gre, če si želiš eno normalno razmerje.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica

Heh, Jochie .... Če imaš zdaj bejbo, ki ti je fizično privlačna, se boš pri 70 lahko vsaj spomnil starih časov in si boš rekel: mater je bla huda pri 30!!! :D
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

Pa saj meni se zdi, da gre za en X faktor, ki podžge to da te nekdo fizično privlači.. nekaj je. Jaz sama nimam predstav mora biti tak, tak, tak... al me privlači ali me pač ne, nekaj je, energija pač, ki vedno ostane.

Če te nekdo fizično ne privlači.. kako boš intimen s punco ob kateri ne boš čutil fizične privlačnosti? Jaz mislim, da se sprva lahko "prepričuješ", a ne za dolgo. :) Vsake oči imajo svojega malarja, tako pač je..

P.S: Saj je še veliko punc, boš našel tudi tako ki bo imela "pravi" karakter zate in se bosta super ujela, pa še fizično te bo privlačila :wink:
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica

A nam lahko malo opišeš kaj je na tej punci, da ti je kot oseba fajn in kaj ti na fizičnem izgledu ni všeč (kaj manjka)?
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

jaz nimam zaenkrat nobene želje biti intimna z nekom, ki me fizično čisto nič ne privlači. če mi karakter super odgovarja smo pa lahko dobri prijatelji.
Vsak raj ima svojo kačo.
Logitech
Sramežljivka
Sramežljivka

claire napisal/-a:prosim, koliko si star?
23

claire napisal/-a:ali sta se že poljubljala (ker če te med poljubljanjem ni zgrabilo da bi jo takoj podrl, ne bo nič)?
Nisva se poljubljala. Ravno v tem je poanta; punca je karakterno zelo v redu, ne pije, ne kadi, toda kaj ko mi fizično ni privlačna. Posledično nimam želje biti z njo intimen, ni mi do tega da bi sploh bila par. Sedaj ne vem če sem pač tak človek, da mi mora biti punca nujno tudi fizično všeč, ali je možna zveza tudi z nekom, ki te fizično ne privlači. Nekateri mi pravijo, da zunanji izgled ni vse in da je možno da ti nekdo tudi sčasoma postane videzno privlačen. Toda jaz nikakor ne morem preko tega, da mi punca ni privlačna, posledično nimam želje se z njo poljubljat ali še kaj več. Poznava se pa že 3 mesece.

Peterca18 napisal/-a:A nam lahko malo opišeš kaj je na tej punci, da ti je kot oseba fajn in kaj ti na fizičnem izgledu ni všeč (kaj manjka)?
Kot oseba mi je fajn ker je skulirana, ne pije, ne kadi, je zanesljiva, pa še kaj bi se našlo. Kar se pa izgleda tiče, mi videzno ni privlačna, predvsem v obraz.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

Logitech napisal/-a:Posledično nimam želje biti z njo intimen, ni mi do tega da bi sploh bila par.

yay, odgovoril si si na svoje vprašanje :)
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Kaj pa ona misli? :D
Mislm, a si zihr, da te ona vidi kot potencialnega partnerja? (samo preverjam..)
Odgovori