Led Zeppelin napisal/-a:Važna je vsebina, ne embalaža
moje zavijanje je postalo že tradicionalno in so se ga vsi navadili, ponavadi je to časopisni papir zavit v štrdelj in fiksiran s štriki za paradajz privezovat
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
jaz bi zavijal sam, če bi mel vsaj minimalni smisel za zavijanje ampak ga resnično nimam čist nič in moje zavito darilo zgleda kot, da ga je 2 letni otrok zavil... neprijazno za oči v glavnem...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.” ― Ralph Waldo Emerson
jah eni smo na forumu, da najdemo oz damo kak nasvet, ne da pišemo o seb Sej če pa pogledaš povprečna darilca (čajčki, svečke, sladko, kej od kozmetke) pa že težko fališ, razn če je oseba točno definirala okus čaja, vonj svečk, tko da nč se sekirat
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Očitno sem prva obdarovanka Božiček mi je prinesel naslednje Sicer ne vem, kdo me je obdaroval, ampak hvala Porabila bom vse, s peko pa pričnem že jutri Mimogrede, mi lahko Božiček potem prišepne, iz česa je metulj? Sumim na milo, ampak to je samo sum