Cosmo obdarovanje 2011
Led Zeppelin napisal/-a:Važna je vsebina, ne embalaža
moje zavijanje je postalo že tradicionalno in so se ga vsi navadili, ponavadi je to časopisni papir zavit v štrdelj in fiksiran s štriki za paradajz privezovat

I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
jaz bi zavijal sam, če bi mel vsaj minimalni smisel za zavijanje ampak ga resnično nimam čist nič in moje zavito darilo zgleda kot, da ga je 2 letni otrok zavil... neprijazno za oči v glavnem... 

“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho

- Led Zeppelin
- Cosmopsiho

- Led Zeppelin
- Cosmopsiho

cool, moj daril ni neki vau...sem pa izpolnil kar sem si zadal da bom našel in podaril.
ene tam so pa težke, priznam
Pri nekaterih iz seznama se ne bi počutil tako samozavestnega.
ene tam so pa težke, priznam
Pri nekaterih iz seznama se ne bi počutil tako samozavestnega.
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 19. Dec. 2011 16:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
jah eni smo na forumu, da najdemo oz damo kak nasvet, ne da pišemo o seb
Sej če pa pogledaš povprečna darilca (čajčki, svečke, sladko, kej od kozmetke) pa že težko fališ, razn če je oseba točno definirala okus čaja, vonj svečk, tko da nč se sekirat 
Sej če pa pogledaš povprečna darilca (čajčki, svečke, sladko, kej od kozmetke) pa že težko fališ, razn če je oseba točno definirala okus čaja, vonj svečk, tko da nč se sekirat 
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho

- Led Zeppelin
- Cosmopsiho

-
spice girl
- Cosmofrik