Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ A ni sama odprla razpravo o njenem nakupovanju? A ni njen blog v njenem podpisu, outfiti v temah, slike lakov, itd.... Pa sem že mislila, da na forumu lahko komentiramo :P Če bi jo tak presneto motilo naše blatenje, bi že nehala tak reklamirat :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Šalovci
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Ninča »

A je sedaj vsak moj outfit, vsaka slika reklamiranje? Mah, pretiravate res že. Bistvo pa je, da morate ve pokarav vsako mojo besedo, sliko vse.
Ampak to je tema za svetovanje, ne pa za debato o meni, ali?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Dejstvo ja, da nas skoz obmetavaš z svojimi slikami, blogom, itd... In potem pričakuješ da smo tiho. Ali pa naj samo hvalimo? Potem te verjetno nebi tak presneto motilo...

Za OT mi je pa tak vseeno, k teb :P
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

^^ se strinjam.

Kot da ni dovolj že tvoj blog, do katerega ima dostop prav vsak forumaš, ti lepiš fotke svojih outfitov še v temo "Vaši outfiti" (in po možnosti prilepiš v to temo celo boljšo sliko, kot si jo prilepila v svoj blog).
To je bilo edino, kar mi je padlo v oči...
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Temo vaši outfiti sme odprla za vse ne le zase. In vse slike ki sme jih tam prilepila so tudi na mojem blogu.
Poleg tega ne komentirate mojih slik, temveč mene osebno, kar pa ni povezani z blogom, ki ga pišem.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

jaz sem marsikatero pomakljivost opazila tudi pri samih slikah...tako da, če želiš, ti jih naštejem nekaj? :D
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Slika
O M G, sem pa res premalo na forumu, da šele zdaj vidim, da imamo med nami pravo Mirando iz Hudičevke v Pradi.

Ej Ninča, mimogrede ... Kako da se ne komentira človeka osebno, poleg stila, ko pa se ponudiš na pladnju? Če te motijo negativne kritike, prenehaj objavljati svoje outfite na cosmo forumu in jih objavljaj samo na blogu, kjer pa itak cenzuriraš komentarje, tako da ne bo hude krvi. Ali pa morda en nasvet; vklopi caps lock in eksplicitno poudari v svojem blogu, da sprejemaš samo pozitivne kritike. Problem solved! :wink:
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Ja izvodili kar naštej.

In ne, nobene kritike, pohvale nič nisem izbrisala. NIČ! Malo poglej, pa boš videla.

p.s Pišem o svojem stilu in ne o sebi. Zato se naj komenita moj stil in ne mene.
Uporabniški avatar
posh_girl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a posh_girl »

Se strinjam, da je nivo tega foruma včasih zelo žaljiv. Bodimo bolj strpni - seveda to velja za vse strani. :wink:
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamara stylish »

posh_girl napisal/-a:Se strinjam, da je nivo tega foruma včasih zelo žaljiv. Bodimo bolj strpni - seveda to velja za vse strani. :wink:

Reševalka problemov :D
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ninča napisal/-a:p.s Pišem o svojem stilu in ne o sebi. Zato se naj komenita moj stil in ne mene.

Ti imaš stil?
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Ajmo jovo na novo....

(Tamala, to smo že "predelal")

Tamara stylish napisal/-a:
Ninča napisal/-a:A seveda me moreš vedno vtaknit zraven. Čeprav ni nobene povezane med to punco in mano.
Punca ima popolnoma drugačen stil, ki je nekomu všeč, nekomu ni.
Sama imam običajni stil, ki je enim všeč, drugim pa ni.
Tu sploh ne gre zato, komur je bolj všeč moj ali njen stil.

70% punc je moj stil všeč, čeprav je običajen in nič posebnega in večina punc se tako oblači. In to še ne pomeni, da punca s stilom kot ga imam jaz, ne sme narediti bloga oz, se izpostavit. Nekdo pač veliko raje bere bloga z običajnimi outfiti in preprostostjo, kot pa nenavadnimi kombinacjami.
Sama njenega bloga ne morem brati, ker mi ni všeč. Niti ga ne bom kritizirala. Nekomu drugemo je recimo tole veliko bolj všeč kot moja preprostost in je to ok.

Ne moreš pa reči, da je mojs til zanič, ker ga nosi večina punc in reči to samo zato, ker ti sama kot oseba nisem všeč. :cool: :D

Kateri stil????

dot napisal/-a:^^ Običajen stil, sej je napisala - tisto, kar nosijo povprečna mlada dekleta vsakodnevno na ulici, ne pa rockerski, indie, punkovski, vintage, emo, color blocking ipd. :D Gate pa majica / pulover pa torbica.

Modnih blogov sicer ne berem, razen kadar tukaj kdo kak link objavi, sam ne vem, od kod ste dobile idejo, da bi se morale vse pišoče babe ekstra posebno oblačit. :gruebel: Meni grejo pa ravno tiste čudakinje v nekih nenosljivih šekastih cotah na živce :) Večina ostalih bloggerk ima pa itak vse po istem kopitu - kup prstanov z Asosa / eBaya, čipka, nadkolenke, blazerji. Potemtakem tudi to ni več nekaj posebnega, ker so si precej podobne med sabo :)

claire napisal/-a:običajno se obleči ni nikakršen stil. "običajen stil" ne obstaja.

kot je razlika med dolgimi lasmi - klik

in stylingom dolgih las - klik

je lahko nekaj kar nosiš, kar ti je všeč, je lahko tvoj "zaščitni znak", ampak običen stil in dolgi lasje še nikoli niso bili stil. (tole odgovarjam dot, da slučajno nebi kdo drug odpisoval :P )

dot napisal/-a:^^ Jaz sem samo citirala Ninčo zgoraj :wink: - napisala je, da ima ''običajen stil'', kar sem nato skušala opisat z besedami :P. Pomoje pa ima, ne vem, najstniški stil, al kako bi se temu reklo... Pa tud pomoje se ni treba tok koncentrirat na njeno pisanje o ''običajnem stilu'', ker je očitno, da je s tem hotela povedat samo to, da se oblači povprečno in nevpadljivo (ok, razen tistega kosmatega repa :D ), ne pa da ima izoblikovan stil z osebno noto.

And it's go on&on&on
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamara stylish »

Zasluži si svojo temo. :D :D
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Glede na to, da sem nehala brat to temo nekaj strani nazaj in videla, da se je še par strani od tam vlekla debata o njej, mi je bilo dovolj prebrat nekaj njenih izjav, pa sem izvedela vse, kar moram vedeti o nekom, da dobim približno sliko o njem. :D
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Jao, ste zoprne no ... Najprej ste zapackale celo temo "Modni blogi" z blogom od Ninče, zdej vm pa tut to ni več dost, ampak smetite še po vseh ostalih.

Tole, kar nej bi bla "Modna svetovalnica" je zadne cca 3strani debata o Ninči, njeni riti in steni pred kero se slika :roll: Give it a rest, no... sej najprej je blo še zabavno, sam a vm ne rata dougčs stalno eno in isto?
Dejte odpret posebno temo pa tm pište o njej in njenm blogu, zarad mene lohk tut med Cosmo Zvezdami ;)
Live. Love. Surf.
Zaklenjeno