Tamara stylish napisal/-a:Ninča napisal/-a:A seveda me moreš vedno vtaknit zraven. Čeprav ni nobene povezane med to punco in mano.
Punca ima popolnoma drugačen stil, ki je nekomu všeč, nekomu ni.
Sama imam običajni stil, ki je enim všeč, drugim pa ni.
Tu sploh ne gre zato, komur je bolj všeč moj ali njen stil.
70% punc je moj stil všeč, čeprav je običajen in nič posebnega in večina punc se tako oblači. In to še ne pomeni, da punca s stilom kot ga imam jaz, ne sme narediti bloga oz, se izpostavit. Nekdo pač veliko raje bere bloga z običajnimi outfiti in preprostostjo, kot pa nenavadnimi kombinacjami.
Sama njenega bloga ne morem brati, ker mi ni všeč. Niti ga ne bom kritizirala. Nekomu drugemo je recimo tole veliko bolj všeč kot moja preprostost in je to ok.
Ne moreš pa reči, da je mojs til zanič, ker ga nosi večina punc in reči to samo zato, ker ti sama kot oseba nisem všeč.![]()
Kateri stil????
dot napisal/-a:^^ Običajen stil, sej je napisala - tisto, kar nosijo povprečna mlada dekleta vsakodnevno na ulici, ne pa rockerski, indie, punkovski, vintage, emo, color blocking ipd.Gate pa majica / pulover pa torbica.
Modnih blogov sicer ne berem, razen kadar tukaj kdo kak link objavi, sam ne vem, od kod ste dobile idejo, da bi se morale vse pišoče babe ekstra posebno oblačit.Meni grejo pa ravno tiste čudakinje v nekih nenosljivih šekastih cotah na živce
Večina ostalih bloggerk ima pa itak vse po istem kopitu - kup prstanov z Asosa / eBaya, čipka, nadkolenke, blazerji. Potemtakem tudi to ni več nekaj posebnega, ker so si precej podobne med sabo
claire napisal/-a:običajno se obleči ni nikakršen stil. "običajen stil" ne obstaja.
kot je razlika med dolgimi lasmi - klik
in stylingom dolgih las - klik
je lahko nekaj kar nosiš, kar ti je všeč, je lahko tvoj "zaščitni znak", ampak običen stil in dolgi lasje še nikoli niso bili stil. (tole odgovarjam dot, da slučajno nebi kdo drug odpisoval)
dot napisal/-a:^^ Jaz sem samo citirala Ninčo zgoraj- napisala je, da ima ''običajen stil'', kar sem nato skušala opisat z besedami
. Pomoje pa ima, ne vem, najstniški stil, al kako bi se temu reklo... Pa tud pomoje se ni treba tok koncentrirat na njeno pisanje o ''običajnem stilu'', ker je očitno, da je s tem hotela povedat samo to, da se oblači povprečno in nevpadljivo (ok, razen tistega kosmatega repa
), ne pa da ima izoblikovan stil z osebno noto.