Jaz imam tudi težave s tem. S pričetkom študija sem popolnoma zamenjala okolje, s prijateljicami od prej se zelo poredko videvamo, ker smo si krajevno zelo oddaljene.
In tu se je pojavil problem, novo vzpostavljanje stikov... Vsa optimistična sem poskušala biti sproščena do določenih oseb, nato pa sem naletela na prva razočaranja...
In zdaj... kako naj se sploh počutim ok, če sem za nekatere ljudi (sošolke) "zrak"?
Sem že govorila z njimi, ampak zdaj mi je prav smotano še kako besedo reči, saj se počutim nezaželjeno, kao oseba, ki ni v redu.
Jaz osebno se z vsakim lahko pogovarjam, ne razumem zakaj taka hladnost in ignoranca? (Pozdraviš lahko sošolko?)
In potem stojim tam zraven, ko mamo kaj kot kip in se počutim asocialno in čudno.
Sprašujem se, ali je to dandanes normalno, taka nepovezanost ljudi (na faksu) ... ne vem? Js sem res razočarana nad obnašanjem nekaterih in to vpliva tudi na moje dojemanje sebe.
Vse bolj se nagibam k temu, da ljudje pač imajo neko svojo družbo, za druge pa jim pa čisto vseeno. Res upam, da temu ni tako?
Ne maram se "štulit", ... raje bi bila v krogu bolj odprtih (sošolk) in razmišljam, ali je problem v osebnosti mojih sošolk?