Ne vem zakaj se toliko ukvarjate s tem. če študiram, koliko dobim pačano, če lahko vse to prenesem, in poleg redno šopingujem itd.
Briga me, ker vam nisme dolžna ničesar razlagat, ali pač?
In, ne študiram, ampak sme študentka, ker delam tečaj. Kakšnega, pa naj vas ne briga. potem bi spet začee o tem debatirat, zakaj nisem šla na študij itd. Poleg tega ja, plačujem položnice, šopingiram, amapk če bi malo bolj podrobno brale, bi vedele, da mesečno za šoping ne porabim več od vas, verjetno še manj, ker spremjam pupuste, akcije in imam malo sreče. V povprečju tako porabim nekej 50-70 evrov, kar je verjetno povprečje pri puncah.
In na svojo srečo res dobim dobro plačano, špa ne le zato ker jih masiram. Tudi drugo počnem. Recimo na splošno lažje storitve fizioterapevta, razgibavanje in podobno. In ne bom se pritoževala, če dobro plačajo, saj se ne bi nihče, ali?
In nič ne veme od fanta ali države. In tudi če bi, ne bi bil to nikogaršnji problem, ampak moj.
in tudi vsak drug dan en grem v šoping, če pa grem enkrat na teden kupim šminko, pa mislim, da ni katastrofa. Ker porabim za to 2evra. in v šoping grem sproti, večinoma, razen prejšnjič, ko sem šla s kolegico in potem še v kino. tisto je bilo druženje da se razumemo. in bloge imma napisane v naprej, nekatere. potem pač vsak dan samno obajavim, ko nimam časa pisati. Ko pa imam čas, napišem več in shranim. Logično, ne. Seveda nimam vsak dan časa sedeti doma in pisati blog.
In s tem, da sem vas vprašala za mnenje, še en poemni, da sem hotela o seb govor da nebi kera kaj rekla. sam me je zanimalo mnenje o tem, ker se mi je anonimna oseba ki gnjavi zdela absurda in smešna. in ja moralo bi me že od začetka brigati zanjo in lepo ignorirati, s svojim denarjem pa početi kar hočem. tudi če celo pačo pustim v H&movi blagajni in prosim fanta, da mi da.