Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

cel vesel nekaj kupiš, to poveš prijateljici, mimogrede ji poveš še kje je kaj znižana, če ji bo to ali ono, kar si videla mogoče všeč, ona pa grdo gleda in ti pravi, da imaš teh stvari že ogromno in ali moraš vedno to kupovat.

To pa je velik problem. Prijateljica ti pove svoje mnenje - da se jih zdi, da imaš tega preveč :eek: Le kako si upa? In kaj zdej narest? A res ne more kot lutka pokimat z glavo, dat nasmeh do ušes in rešt "uauuuu, kako lepo". Za to vendar so prijateljice :? Mogoče bi mogla prijateljico zamenjat z Ančko, ta ne bo povedala svojega mnenja...

Kar se pa filanja hladilnika in plačevanja položnic tiče pa....ne laži sama sebi :wink:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Šalovci
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Ninča »

Nisem rekla, da se mora nujno strinjat z mano. Samo ni ji treba vedno, ko kaj kupim, godrnjat da imam vsega preveč in da tega ne rabim. Sicer pa ta problem je bil samo hipotetičen. Tako kot moj odgovor in predvidevanje v takšnem primeru. Ne resničen. Ker meni se dogaja samo tisto ta zdanje, torej na blogu. Drugo se dogaja prijateljici, sploh ta prvo od staršev. Drugo je bilo zgolj hipotetično. Da se razumemo.

In ne lažem sama sebi. Kako lahko nekaj takega rečeš, če me ne poznaš, oz. ne živiš z mano?
Plačujem dle položnic in tu in tam napolnim hladilnik, prav tako pa pomagam doma. Če temu ti verjameš ali ne, pa je tvoj problem.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Ma tvoj problem je da se s tem sploh ukvarjaš.. Dobro veš, da maš cunj veliko, dobro veš, da precej nakupuješ, dobro veš, da teb to paše in kaj te potem boli k***c za druge, ki jim to ne paše? Čist ismpl, enkrat dobiš tak odziv od staršev, prijateljice- jim naslednjič pakrat ne pokaži nakupljenega. Na blogu pa piši kar te je volja, neki anonimni itak majo še manj veze kot prijatelji in družina..torej? Nesmiselno se je sploh spraševat, kdo ima zdaj tukaj prav in iskat potrdilo, da pa je vse vredu, ker ti precej nakupuješ.. S svojim kešom delaš kar hočeš in pika.
It was forever..but it didnt last long..
peppermint
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a peppermint »

Ninča napisal/-a:
In ne lažem sama sebi. Kako lahko nekaj takega rečeš, če me ne poznaš, oz. ne živiš z mano?
Plačujem dle položnic in tu in tam napolnim hladilnik, prav tako pa pomagam doma. Če temu ti verjameš ali ne, pa je tvoj problem.

Kako plačo te moreš met, če tak nakupuješ, polniš hladilnik, plačuješ položnice? :D če jih parkrat zmasiraš, dvomim, da dobiš tolko, da ti znese za vse to... jaz po resnici povedano, mislim, da si lena, da namesto, da bi se izšolala še naprej, lenariš doma, uživaš v tem, da ti starši vse omogočijo, da pa ti vseeno preveč ne gnjavijo in silijo v tebe, si si poiskala neko službico, od katere prihodek pa vsak mesec lepo poneseš v blagajne h&m.a :)
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

Aja, ne šola se več? A ni zadnjič parkrat napisala, da je študentka :gruebel: :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Študirat je zdej začela :P V bistvu ne razumem cele situacije. Glede na to, kak rada vse pove o sebi, o tem premalo :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Jaz sem že enkrat pisala nekaj o tem, da če človek redno dela oziroma opravlja študentsko delo 8 ur na dan nima časa (in veselja) vsak drug dan v šoping in vsak dan blog pisat. Razen, če je poleg službe to edino, kar počne. Ampak vsakemu svoje. Če komu to uspeva in se pri tem dejansko dobro počuti pa naj se.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Ne vem zakaj se toliko ukvarjate s tem. če študiram, koliko dobim pačano, če lahko vse to prenesem, in poleg redno šopingujem itd.

Briga me, ker vam nisme dolžna ničesar razlagat, ali pač?

In, ne študiram, ampak sme študentka, ker delam tečaj. Kakšnega, pa naj vas ne briga. potem bi spet začee o tem debatirat, zakaj nisem šla na študij itd. Poleg tega ja, plačujem položnice, šopingiram, amapk če bi malo bolj podrobno brale, bi vedele, da mesečno za šoping ne porabim več od vas, verjetno še manj, ker spremjam pupuste, akcije in imam malo sreče. V povprečju tako porabim nekej 50-70 evrov, kar je verjetno povprečje pri puncah.
In na svojo srečo res dobim dobro plačano, špa ne le zato ker jih masiram. Tudi drugo počnem. Recimo na splošno lažje storitve fizioterapevta, razgibavanje in podobno. In ne bom se pritoževala, če dobro plačajo, saj se ne bi nihče, ali?
In nič ne veme od fanta ali države. In tudi če bi, ne bi bil to nikogaršnji problem, ampak moj. :D

in tudi vsak drug dan en grem v šoping, če pa grem enkrat na teden kupim šminko, pa mislim, da ni katastrofa. Ker porabim za to 2evra. in v šoping grem sproti, večinoma, razen prejšnjič, ko sem šla s kolegico in potem še v kino. tisto je bilo druženje da se razumemo. in bloge imma napisane v naprej, nekatere. potem pač vsak dan samno obajavim, ko nimam časa pisati. Ko pa imam čas, napišem več in shranim. Logično, ne. Seveda nimam vsak dan časa sedeti doma in pisati blog.

In s tem, da sem vas vprašala za mnenje, še en poemni, da sem hotela o seb govor da nebi kera kaj rekla. sam me je zanimalo mnenje o tem, ker se mi je anonimna oseba ki gnjavi zdela absurda in smešna. in ja moralo bi me že od začetka brigati zanjo in lepo ignorirati, s svojim denarjem pa početi kar hočem. tudi če celo pačo pustim v H&movi blagajni in prosim fanta, da mi da. :P
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

A spet poskušaš reklamirat svoj blog s svojimi blazno težko berljivimi posti o sebi, ki se ti jih očitno ne da prebrat še enkrat, da bi videla, da so polni napak? :)
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

Nisem niti vsega prebrala, sam... w00t? A nisi sama opisala svojega problema / situacije in nas prosila za mnenja in debato o celi zadevi, zdej pa praviš, da nas nič ne briga :D Težko je analizirat tvoj problem in podajat mnenja brez umestitve v celotno situacijo oz. pol sploh nima smisla, da nas kaj sprašuješ :)

Kar se tiče kupovanja, pa itak lahko kupuješ, kolikor ti srce poželi, če ti znese oz. če s tem ne oškoduješ koga drugega (npr. če bi bili s starši zmenjeni, da tudi sama kaj prispevaš, ti bi pa ta dogovor ignorirala na račun oblačil :wink: )... mnenje znancev pa itak nima vloge pri tem, lahko ga upoštevaš ali pa ne :wink:
Uporabniški avatar
posh_girl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a posh_girl »

Ah, eni pač na razumejo, da obstajamo ljudje, ki radi nakupujemo... ti ljudje so popolnoma različni od nas, njihove prioritete so drugačne in to je pač potrebno spoštovati. Tako kot morajo oni spoštovati nas. Včasih pride zajedljivost zaradi njihove drugačnosti, včasih pa zato, ker oni nimajo denarja, ki bi ga zapravljali za stvari, ki so jim lepe in ki jih nujno ne potrebujejo.

Če sama služiš denar za cotke, sploh ni problem. Tudi če ti mama občasno kaj da zanje... mislim, da nobenemu ne trgaš "kruha iz ust", še posebno ne s cotkami od HM ali New yorkerja, ki res niso draga.

Nina, če kdo smeti tvoj blog - če je kakšen komentar žaljiv, ti kar briši in se sploh ne ukvarjaj s pisanjem odgovora.... Blog je pač tvoj in sama odločiš, kaj bo objavljeno in kaj ne.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Hotla sem le mnenje na splošno in ne posebej za moj primer zato mi ni potrebno razlagati celotne moje situacije. Samo hipotetično mnenje sme hotela v takšnem primeru.

Posh_girl, tebi pa hvala za spodbudo, spremljanje bloga, komentarje, spoštovanje drugačnosti in vse drugo. Zakon si. Sploh ker spoštuješ drugačnost in me razumeš. :D :love:

In ja, nikomur ni potrebno trgati od ust, niti s tem da veliko nakupuvejm, ajz ali kdorkoli drug, s tem nikomur ne škoduje. In če povrhu vsega v tem uživa, zakaj pa ne, če lahko. Me pa zelo moti primitivno mnenje, da vsi oz. večina mislijo, da če imaš izzi in neredno službo, da potem nimaš denarja in da ti za shopping plačujejo starši in fant. No, pa ni tako. :P
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

NOVO!

Punce, v kratkem imam slavnostno podelitev diplom. Iz radovednosti bi vas mal povprašala kaj bi si ve oblekle, če lahko kake slikce prilepite bom še bolj vesela. V bistvu imam že namišljeno približno kaj bom imela, nisem pa še čisto prepričana da je to to in ker se bom še verjetno kaj odpravla po nakupih bi mi prav pasalo, če bi mogoče še od vas kako idejo dobila. Hvala.
Yada, yada, yada...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Men je tale jopca ful lepa in s črnimi hlačami mi dost elegantno zgleda
Slika
(klik na slikco = link do izdelka)
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Jaz sem kar klasiko užgala :) Imela sem belo bluzo z zanimivimi detajli, črno krilo do kolen, škornje in plašč čez.

Če bi se danes še enkrat odločala bi mogoče le zgornji del zamenjala s kakšno močno barvo ali pa preprosto dodala kak hud dodatek.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Zaklenjeno