Ko že misliš, da si obdelal neko življensko lekcijo, se nekaj naučil iz nje in se pomaknil korak naprej, ugotoviš, da si v resnici še vedno na prejšnji...da se situacije ponavljajo in da se vrtiš v nekem začaranem krogu. Kako se premakniti na naslednjo (ali drugačno) raven, kako se otresti nekih vedno ponavljajočih se vzorcev in zaživeti...?
Pa da se navežem na mojo situacijo...
Za mano sta 2 daljši zvezi, ki sem jidvi končala ker so mi določene stvari pri fantih začele iti na živce (posploeno povedano).
Sedaj sem leto in pol v 3. zvezi...tista začetna zaljubljenost je minila, and here i go again. Čeprav je fant super, tako karakterno kot vizualno in me ima rad, so me spet začele motiti določene stvari, od raznih kretenj, do načina poljubljanja (no tu se že od začetka nisva ujela, pa sem mislila, da bo boljše in da se bom navadila), itd...razne malenkosti. In te malenkosti, ko jim začnem namenjat pozornost, postajajo vedno večje....in vplivajo tako na sex, kot na celoten odnos. Pa čeprav se zavestno trudim (I swear), da bi te stvari spregledala ali pa sprejela...I can´t (še vedno mi grejo na živce). In to je začelo že resno načenjati najino zvezo in moje razmišljanje o koncu.
Nevem ali res vedno naletim na napačnega ali pa iščem preveč. Vem da ni nihče popoln, da ima vsak svoje napake (ali pa drugačne navade)...ampak vseeno...ali obstaja kdo, ki ga bom lahko sprejela kot celoto, brez pretiranih "na živce mi greš" stvari, ki bi ogrožale najin odnos. Ali pa to kar iščem že imam in moram spremeniti sebe...in če, kako?
Upam, da nisem preveč zafilozofirala...