Poljubljanje - s kolikimi dosedaj?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Žuža* »

Ma dobro, to je že v stotih temah predelano in obdelano, da jebača ne bi, totalno neizkušenega pa tudi ne. :D

Torej, gremo fantinu na čast naredit eno mini anketico :D

Ali ste že kdaj prikrojile resnico glede števila spolnih partnerjev in števila oseb s katerimi ste se poljubljale? Mišljeno v pogovoru s partnerjem, potencialnim partnerjem. Seveda zaželeno tudi sodelovanje moških. :)

Pa da jaz prebijem led - Da. In to je bila številka popravljena navzgor. :lol:
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Mene bi pa bolj motilo prikrivanje, kot dejansko visoka cifra.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

če bi me že to vprašal, bi se mogla kr malo usest dol in razmislit :lol:
drugače sem pa na to vprašanje tudi že odgovorila z "ne bova imela te debate"
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ že res, sam a ne bi s tem že sama po sebi odgovorila? :D
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

zakaj, a to karkoli pove o cifri?
pa kaj imate s tem vrtanjem, dej mi razloži, prosim, kaj ima kdo od tega podatka? Kaj imam jaz od tega, da mi zdaj tip razloži kako je enkrat šel zvečer domov in sta imela s sosedo Francko 'moment' in jo je potiščal na fasadi od bloka. Kaj imam jaz od tega?
"uuu, tip je iskren z mano" mislim halo, baš me boli koga in kdaj in kje je on ruknil. Važno mi je, da če zdaj vidi Francko, jo lepo pozdravi in jo ne pritisne spet ob steno.

Meni nasploh ko berem ta forum, marsikaj ni jasno, recimo delu in njene definicije "kurbe in device" ... to je meni kot da same nase gledate kot da ste "kante za spermo" pač objekt, da tipu pride. Hodit ven in koma pijan haklat nekaj, samo zato ker te pod dozo fuflja ščemi, v resnici pa od tega seksa nimaš nič. Lahko rečeš da si šla domov z nekim "hudim tipom" ki te na koncu slabo pofuka in imaš zjutraj od tega srečanja samo walk of shame in "eno cifro več"
Moj edini približek ONSju je bil sredi dneva, spoznala popolnega neznanca, preživela z njim par ur in končala na nekem travniku. Trezna, prisebna, uživala. In še to ni bil "one night stand" ker se je ponovilo. Enkrat, dvakrat, trikrat,...

Kaj bo imel moj tip od tega, da mu zrecitiram cifre? Kaj mu ta podatek pove o meni?
Nič pametnega.
In če rečem da 'ne bom imela te debate' je tip dovolj pameten, da ve kaj to pomeni. Ne, ne pomeni da sem se dala dol s celim našim mestom z okoliškimi vasmi. Nevem kje vlečete take mentalitete folka, človeka ki bi mi zaradi takega odgovora vrgel v obraz da sem "kurba" nimam niti med svojimi znanci, kaj šele za lastnega tipa :roll:

edit: zdej vidim da si verjetno ciljal na to, da bi se mogla dol vsest. Sem že kkšno desetletje spolno aktivna, ja, res bi se mogla mal dol vsest pa preštet moje bivše in FFje in momente in lupčkancije itd, res niso bili samo trije, da bi lahko ustrelila cifro brez premisleka ;)
Zadnjič spremenil keepsake, dne 04. Nov. 2011 15:15, skupaj popravljeno 3 krat.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Saj ne keepsake, se strinjam...mene ta vprašanja ženskam, o kok tipov si imela*?, kak je bil bivši? na kake tipe padaš? a bi me opazla če me nebi naključno spoznala? a sem se ti zdel privlačen?

To so vprašanja, ki kažejo na nesamozavest...in takoj ko začnejo ta vprašanja leteti, game over.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

*Žuža* napisal/-a:Ali ste že kdaj prikrojile resnico glede števila spolnih partnerjev in števila oseb s katerimi ste se poljubljale?

Glede seksa ne, o poljubljanju me na srečo že dolgo ni nihče spraševal, ker roko na srce pojma nimam.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

edino vprašanje, ki bi ga dejansko postavil o bivšemu je: ali imaš rešene zadeve z njim?

Vprašanje ki ti prišpara mnogo časa in energije.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

keepsake, well said. :wtg:

O takih stvareh sem (se) jz spraševala kot najstnica, še grozno nesamozavestna in nesigurna (predvsem zarad "kaj če je una bla tolk boljša?").. danes, se ne grem več tega. Če sva si kul, super, imejva se fajn skupej.
(bivše izkušnje so mi zdej prednost; res se mi ne bi ljubilo tipa "učit" zadev)
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Led Zeppelin napisal/-a:Vprašanje ki ti prišpara mnogo časa in energije.

Če ti odgovori iskreno na to vprašanje.
Oz. na vprašanje: Si jo/ga prebolel/a?

keepsake :top:
A goal without a plan is just a wish.
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Fantin »

angel99 napisal/-a:bed mi je če pomislim, da tipa skenslaš sam za to ker še ni sexal.. :roll:
In zatem je druga cosmoforumovka napisala:
*mala* napisal/-a:In ja, mene bi odbilo, da tip še ni seksal ali se poljubil.
O tem vam govorim. Ta kolega me skoraj vsak dan vpraša, kako naj izpelje neko zadevo pri punci, kaj naj naredi, če si bo ona želela poljuba ipd. Problem je v tem, da še ni prebil začetnega ledu, pa mu ne morem reči drugega kot da naj si poišče strokovno pomoč. In glede na to kar nekatere pišejo tukaj, sem lahko vesel da se je vse dobro izteklo.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

^S tem, da je prva stara 18 let, druga pa vsaj par let starejsa (sorry *mala*, ne vem cist tocno kok si stara, ampak mislim, da cez 20), kar ni zanemarljivo, se ti ne zdi? Pri 18. ni ravno nenavadno, ce tip se ni sexal, medtem ko pri 23. to ni ravno zazeljeno (kot je napisala purple, ne da se nam tipa ucit oziroma pricakujemo, da ima ze kaksno izkusnjo).
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a White_Widow »

fantin no dej povej kok si jih pa ti...če sploh si
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

mamo pa atija vsak večer kušne za lahko noč.... :D