zakaj, a to karkoli pove o cifri?
pa kaj imate s tem vrtanjem, dej mi razloži, prosim, kaj ima kdo od tega podatka? Kaj imam jaz od tega, da mi zdaj tip razloži kako je enkrat šel zvečer domov in sta imela s sosedo Francko 'moment' in jo je potiščal na fasadi od bloka. Kaj imam jaz od tega?
"uuu, tip je iskren z mano" mislim halo, baš me boli koga in kdaj in kje je on ruknil. Važno mi je, da če zdaj vidi Francko, jo lepo pozdravi in jo ne pritisne spet ob steno.
Meni nasploh ko berem ta forum, marsikaj ni jasno, recimo delu in njene definicije "kurbe in device" ... to je meni kot da same nase gledate kot da ste "kante za spermo" pač objekt, da tipu pride. Hodit ven in koma pijan haklat nekaj, samo zato ker te pod dozo fuflja ščemi, v resnici pa od tega seksa nimaš nič. Lahko rečeš da si šla domov z nekim "hudim tipom" ki te na koncu slabo pofuka in imaš zjutraj od tega srečanja samo walk of shame in "eno cifro več"
Moj edini približek ONSju je bil sredi dneva, spoznala popolnega neznanca, preživela z njim par ur in končala na nekem travniku. Trezna, prisebna, uživala. In še to ni bil "one night stand" ker se je ponovilo. Enkrat, dvakrat, trikrat,...
Kaj bo imel moj tip od tega, da mu zrecitiram cifre? Kaj mu ta podatek pove o meni?
Nič pametnega.
In če rečem da 'ne bom imela te debate' je tip dovolj pameten, da ve kaj to pomeni. Ne, ne pomeni da sem se dala dol s celim našim mestom z okoliškimi vasmi. Nevem kje vlečete take mentalitete folka, človeka ki bi mi zaradi takega odgovora vrgel v obraz da sem "kurba" nimam niti med svojimi znanci, kaj šele za lastnega tipa
edit: zdej vidim da si verjetno ciljal na to, da bi se mogla dol vsest. Sem že kkšno desetletje spolno aktivna, ja, res bi se mogla mal dol vsest pa preštet moje bivše in FFje in momente in lupčkancije itd, res niso bili samo trije, da bi lahko ustrelila cifro brez premisleka

I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep