Fitness [Združene teme]
- flesherka_
- Kofetarica
- Kraj: maribor
živjo,
jst bom za svoj rojstni dan dobila mesečno vstopnino(popoldanski čas) za fitnes Millenium BTC Ljubljana.
Zanima me,če je tam vredu in ali katera aktivno hodi tja? Drugače še nisem bila v fitnesu(samo v šolskem) tako,da ne vem,kako vse skupaj to izgleda pa tudi kakšna družba bi mi prišla prav. Stara sem pa 18 in iz Lj.
jst bom za svoj rojstni dan dobila mesečno vstopnino(popoldanski čas) za fitnes Millenium BTC Ljubljana.
Zanima me,če je tam vredu in ali katera aktivno hodi tja? Drugače še nisem bila v fitnesu(samo v šolskem) tako,da ne vem,kako vse skupaj to izgleda pa tudi kakšna družba bi mi prišla prav. Stara sem pa 18 in iz Lj.
-
- Komunikatorka
- Kraj: Somewhere over the rainbow
- delusional
- Cosmopsiho
-
- Sramežljivka
- delusional
- Cosmopsiho
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
secret_person napisal/-a:Jaz bi se res rada vpisala v ta Sokol laguna. Imaš ti mogoče kaj več podatkov glede tega. Sicer se pa kar ne upam vpisati v fitnes, ker še nikoli nisem hodila in je to vse novo zame.
Jez hodim preko te študentske vadbe v Laguno. Potem ko se prijaviš na študentsko vadbo in plačaš, si lahko na portalu izbiraš termine, prideš tam, pustiš študentsko in telovadiš.
Drugač je pa od vseh fitnesov v katerih sem jaz bila Laguna največja. In ima tudi veliko naprav za telovadbo. Ker si še začetnica, ti pa svetujem, da pocukaš za rokav kakšnega frenda (za katerega veš da hodi na fitnes) pa naj ti malo razloži kako kaj deluje.
Drugače pa kr pogumno!

2 leti sem hodil v Fit&Fun v centru lj in tam ti je pripadal 1 ali 2 uri mesečno s trenerjem, ki ti je naredil program vadbe, lahko pa tudi jedilnik (doplačilo).
V službi imamo svoj fitnes in tudi trenerja. Vem, da sestavlja programe treninga in je tudi zraven če želiš, to je brezplačno, Za jedilnike ne vem, še.
Če bi katera mela ful željo poskusit in to zastonj, jo lahko strpam notr, sej lahko greš samo 1-2x, tok da ti sestavi program vadbe, potem pa greš v drug fitnes center. Velja samo za ženske, ker tipi pa mormo met svojo kartico, drugače nimaš garderobe,kar pa za ženske ne velja, tko da ne ve ali si iz službe ali zunanji. Sem to že prakticiral in ni nobenga problema.
V službi imamo svoj fitnes in tudi trenerja. Vem, da sestavlja programe treninga in je tudi zraven če želiš, to je brezplačno, Za jedilnike ne vem, še.
Če bi katera mela ful željo poskusit in to zastonj, jo lahko strpam notr, sej lahko greš samo 1-2x, tok da ti sestavi program vadbe, potem pa greš v drug fitnes center. Velja samo za ženske, ker tipi pa mormo met svojo kartico, drugače nimaš garderobe,kar pa za ženske ne velja, tko da ne ve ali si iz službe ali zunanji. Sem to že prakticiral in ni nobenga problema.
-
- Sramežljivka