sirova štručka napisal/-a:torej, da "veš" kaj ti je v zvezi pomembno, si moral sanjariti in se v ta sanjarjenja močno vživeti (imaš pa res zanimivo življenje)
ja vidim že od rojstva, druga pa ne vem kaj si to mislil povedat
v vse ne more namočit, ker to je nemogoče, če pa v katero, pa praksa vsekakor dela svoje (pri tebi še očitno dolgo ne bo), ne vem pa kaj ima pridnost človeka s spolno aktivnostjo?
v bani se polulaš v hlače?
pa jih ja daš dol, jih potem ne bi blo treba prat
ne, mislim da je moja želja čisto vsakdanja. ne želim si veliko. punco s katero se bova super razumela in se imela rada.
kar se seksa tiče, super bi bilo da bi našel punco da bi skupaj to počela, kar pač jaz rad počnem, ampak to ni pogoj.
nevem ampak meni se zdi da en tip ki ga je namočil že v marsikatero, bo svojo resno punco, ki jo bo našel, varal, če ona ne bo "top" od vseh ki jih je poseksal. enako velja za ženske.
ne obožujem občutek da imam na sebi polulane hlače. prav ta umazanost in porednost je tisto kar me najbolj vzburja, nato pa še izgled mokrih oprijetih kavbojk... poskusi kdaj

kaj je še zanimivo pri mojem fetišu, to da sem najprej videl na netu in fantaziral o tem, in ko sem prvič zbral pogum in poskusil, čez dolgo časa, mi tudi JE bilo všeč. in zato tudi vem da se mi ne bi gabilo če bi se punca name polulala, niti ne dvomim da vem kaj si želim v vezi.