Pjeb napisal/-a:slovenc79...dokler bos imel taksno razmisljanje o zenskah, bos dobil od njih tocno to kar dobis zdaj...predevidevam da nic, pa se to samo ob nedeljah...haha
VSE zenske obozujejo sex (precej bolj kot ti), razlika je samo v tem da ene to zanikajo zaradi pritiska druzbe (taksnih kot si ti), drugim se pa jeb* in pac sexajo kolikor jim pase, s kom jim pase...in ti, ki imas glede tega predsodke, si avtomatsko pod njihovim intelektualnim nivojem.
raje preberi kaj sem napisal ne pa da kar na pamet za drugimi ponavljaš, ki nočejo razumet.
da še 100tič ponovim: TUDI JAZ uživam v seksu, ga obožujem. (pač drkanje, seksal še nisem, pa to ni fora zdej)
ampak nekako mi je v vezi bolj važno kako se razumeva, ne kako sexava skupaj.
ajde, ti če razmišljaš kot te jebačice tukaj, izvoli, se poroči s prostitutko, bo sigurno najboljša zveza na svetu, glede na to da vam seks največ pomeni.
sam ne pa zdaj govorit da bi vsaka ženska raje imela grdega morilca ki dobro fuka kot pa urejenega tipa ki malo manj dobro fuka...
štekaš zdaj?
najbrž še ne, zato ti povem: seks MI JE pomemben. ampak so POMEMBNEJŠE stvari kot f**.
bo zdaj?