Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

V tvojem postu se pojavi problem...takšni tipi niti ne hodijo na pijače z random ženskami iz dolgčasa oz potrebe po ženskem pogovoru/prijateljicah, sploh, če na začetku nakaže na kaj več.
The world is as you are.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Nesanica napisal/-a:Drgač pa pali, ampak samo v kombinaciji z dobro osebnostjo in zanimivim izgledom.

Pri tebi pali v kombinaicji z osebnostjo in izgledom. Pri enih bejbah keš pali, pa če je tip sicer nikakav.

To je v bistvu definicija keš peechke: bejba, ki se pali na tipe izključno zarad keša in je druge karakteristike ne zanimajo.

Zato bogat moški ni nikoli prestar/pregrd za lov na ženske. Vedno bo dovolj žensk, ki jih bo njegov keš tako privlačil, da jih ostalo en bo motilo.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

emanuela napisal/-a:V tvojem postu se pojavi problem...takšni tipi niti ne hodijo na pijače z random ženskami iz dolgčasa oz potrebe po ženskem pogovoru/prijateljicah, sploh, če na začetku nakaže na kaj več.

sej nisem rekla da ni na pijačkah nič poskušu... Ampak sem ga vedno prijazno zavrnila, da je reku da nič ne pričakuje. In vedno je bil smeh. Mislim da je on čist uživa na pijačkah, čeprav je vedel da ne bo nič iz tega. Je pač poskušal.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

Džeki napisal/-a:
Pri tebi pali v kombinaicji z osebnostjo in izgledom.

te prosim.
bog ne daj, da bi dejansko videli s kom Nesanica sexa.
mislim, da bi pocrkali od smeha.
celjanar
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a celjanar »

Sej je napisala da je "zanimiv" izgled. Kar pa lahk velik pomeni... :cool:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Haha sam res... delusional stalkerica :D
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

wow, tole bi blo pa creepy, če bi res uspela najt ta podatek :lach:
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

sej pravim da bom mogoče kmal rabila prepoved približevanja.... :D :D
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Žuža* »

Smo šle zadnjič punce po lepem času same ven - se mal naplesat. Res naplesat in podružit, ni to kakšna koda za "lov". Pa pristopi en gospod, že lepo v štiridesetih: "Živjo, a bi šla mal plesat?". Mu vljudno ampak odločno odgovorim, da sem tukaj s kolegicami in da pač ne. Sem pričakovala še malo teženja in kakšne oguljene tipa"joj, fanta si pa doma pustila? Veš takele pa jest ne bi pustu same okrog hodit"...blablabla. Ampak NE - tip povsem skulirano sprejme, reče "ok, pa nič, samo vprašam".

Poanta - kul,čist preprost in ne zatežen pristop + tud lepo sprejel tist ne. (beri: ne da te najprej zgrabi za rit, "Čao punči, greva plesat" :roll: in te pol še čukasto pa užaljeno gleda, ko ga nekam pošlješ). Evo, da ne bomo vsi samo pljuvali čez bedne pristope. :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

ja če je pa še kul pristop neuspešen takole pol pa res ne vem več kaj... :( če bi bil mlajši bi šla plesat z njim?
celjanar
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a celjanar »

res ne vidim razloga zakaj bi ženski še naprej težil če te zavrne...pač ok, ubadat se je pač brezveze če želja ni obojestranska :D
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Žuža* »

Slovenc79, ful nerada teoretiziram kaj bi bilo če bi bilo...ampak načeloma ja (seveda, če bi mi bil tip vsaj približno vizualno simpatičen).

Pa še neki, kar dosti tipom (se mi zdi) še ni nihče pojasnil - ko gre družba (bodisi mešana, bodisi "babe") ven, se gre dostikrat, kot sem že omenila, plesat in mal podružit. To pomeni, da se nam precej slika za vse potencialne soplesalce naokrog. Zatorej, dragi moški, ne takoj jamrat na forum "Kaj sem narobe naredil da ni hotela na pijačo/plesat z mano?!"...čisto možno je, da niste narobe naredili nič, pa tudi z vašim izgledom ni nič narobe - preprosto nismo prišle spoznavat novih ljudi, ne da se nam plesat kar z nekom. (No, razen če ste pijan 50 letnik in težite mladoletnicam :roll: ) I rest my case. :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

To je to, o čemer sem zadnjič pisal. Veliko tipov, če ne večina, čist ignorira govorico telesa in se sploh ne zmenijo za vibracije, ki jih ženska oddaja. In valda, če cepec vedno znova tam nagovarja neke ženske, ki jih sploh ne zanima nobeno spoznavanje, ne more biti rezultata.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

škoda da ljudje nimamo repa bi se takoj vedelo a je ali ni...
Odgovori