Kombinacija kolena in medvretenčnega diska. Nerodno sem stopla med tekom.
Sem tudi sama razmišljala o tem, da bo treba zmanjšat kalorije. Zaužila sem od oka okoli 1000-1200 kcal, ker je moj jedilnik vseboval precej zelenjave. Ampak npr. 300 kalorij (čeprav mislim, da sem jih porabila celo več, ker sem tekla tam do 90 min, včasih celo več, ko sem pa delala vaje za moč je blo tam okoli 70 min kardio + 20 min vaj) se meni sliši veliko in ne vem pr katerem obroku dosežt ta minus. Sadja ne jem veliko (držim se ponavadi sliv pa še tega pojem do 3), za kosilo je na sporedu ponavadi pusto meso, špinača, grah, polnozrnat riž/špageti, ribe, jajca, juhe, zvečer obvezno solata, za dop. in pop. malici pa jem skuto/jogurt. Obroki so pa majhni, nikoli ne vstanem od mize sita. Jedi pa probam kombinirat na podlagi GI, čeprav je res da kalorije še vedno ostajajo iste. Tako ne vem od kje pobrat teh 300-400 kalorij.

Kakšen nasvet?
Nisem pa nikjer zasledila podatka o tem koliko kalorij je pametno zaužit na obrok če se ne ukvarjaš s športom. Brala sm članke o dietah (samo o dietah, brez športa) kjer so na veliko povdarjali, da je treba manj pojest kot telo porabi. Torej koliko kalorij sploh porabi telo, brez vadbe-naprezanja?