Men je bil ful dober del. Sem ful vesela da bo Stefan dobil neko svojo zgodbo in ne bo samo Elenin fant (z belo): pa všeč mi je, da bo spokal in se bo končno lahko zgodilo kaj med Damonom in Eleno Glede Jeremya pa tudi jaz mislim, da je tako, kot si rekla.
Ni nujno da bo ampak sigurno ga Klaus ne bo kar spustil. Pa kolikor sem brala intervjuje naj bi raziskovali njegovo temačno stran. Pa tudi skrajni čas je da začnejo ta trikotnik nekam premikat, ker zaenkrat to sploh ni trikotnik. Me pa ful zanima tudi kako se bo to z Jeremyem razvijalo.
Kak sem spremenila mnenje od prvega dela do zdaj Na začetku sta mi bila Elena in Stefan tko smešna.. Zdaj pa sta super, samo Damon mi je še vedno od vseh najboljši. ker je tko sarkastičen in to... Zdaj morem spet gledat sem tri epizode za vami
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Ja, to sem tudi jaz prebrala. Baje že kar nekaj časa ampak sta skrivala, zdaj naj bi pa tudi uradno priznala. Hehe jaz sem bila čist hepi k sem to zvedla
Drugače pa dober del. In čeprav sem totalni Delana fan so se mi ob Stefan/Elena klicu kar malo orosile oči. Paul je res dal vse od sebe ampak Ian vseeno ostaja moj ljubček Ah, pogrešala sem jih