Jullia, v bistvu se čisto strinjam s tem. Nezrelo se mi zdi grdo govorit čez bivše, četudi se je kakšna zveza končala na grd način. Je pa o meni, ko sva imela lani par mesecev pavzo in sva bila narazen, govoril prej na grd kot lep način, vsaj tako sem izvedela od enega njegovega kolega. Je pa zabolelo, ko je to o bivši povedal, in to celo javno v družbi, zaradi česar sem se počutila še bolj bedno.

Za sabo ima že precej bivših punc in sem za eno, ki jo je imel ne vem kdaj, izvedela šele pred kratkim, ko je pripovedoval o nečem in je imelo veze z njo. Skupaj sva že skoraj dve leti, pa za eno bivšo sploh nisem vedela. Koliko jih je potem šele imel neresnih... Meni pa očita dva, ki sta spadala pod kategorijo "neresna faza", ko sva bila vmes narazen in tega še vedno ne more pozabit. No, to je že za drugo temo, ampak takšne stvari načenjajo zvezo, pa če si to prizna ali ne.
v-e-s-n-a napisal/-a:tole v kopalnici: ona 2 uri, ti 20 min....ti je lahko le kompliment

Ko bi le bilo mišljeno kot kompliment, bi bila vesela.

Pa je bilo mišljeno češ, da izgleda kot da se sploh ne umivam. Včasih ima take nesramne komentarje, da me mine vse skupaj.