marypa napisal/-a:Kar uide mi in to take podrobnosti, na katere so fantje občutljivi.
kaj pa?
"ej luuubiiiii, veš, moj bivši je mel na svojem tudi piko, ampak na drugi strani!!"

Mogoče se mi pa ni treba dve uri urejat in prikrivat s pudrom vse pomanjkljivosti, kot si jih je morala očitno ta njegova bivša, ker bi naravna najbrž izgledala grozna.NejaNaja napisal/-a:Enkrat je javno v družbi izjavil (sicer pijan, a nima veze), da je luštna punca in o njej nima povedat nič slabega
Za sabo ima že precej bivših punc in sem za eno, ki jo je imel ne vem kdaj, izvedela šele pred kratkim, ko je pripovedoval o nečem in je imelo veze z njo. Skupaj sva že skoraj dve leti, pa za eno bivšo sploh nisem vedela. Koliko jih je potem šele imel neresnih... Meni pa očita dva, ki sta spadala pod kategorijo "neresna faza", ko sva bila vmes narazen in tega še vedno ne more pozabit. No, to je že za drugo temo, ampak takšne stvari načenjajo zvezo, pa če si to prizna ali ne.
v-e-s-n-a napisal/-a:tole v kopalnici: ona 2 uri, ti 20 min....ti je lahko le kompliment
Pa je bilo mišljeno češ, da izgleda kot da se sploh ne umivam. Včasih ima take nesramne komentarje, da me mine vse skupaj.